W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Turneu play-off, Divizia A2 Est: Au facut cinste voleiului! Stiinta-Steaua 3-1

Turneu play-off, Divizia A2 Est: Au facut cinste voleiului! Stiinta-Steaua 3-1

stiinta bacau steaua bucuresti volei masculin In ultimul joc al turneului play-off in Divizia A 2 Est, Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti au facut spectacol, chiar daca acest meci conta doar pentru palmares.

In primul meci al ultimei etape, CSM Suceava a intalnit formatia Rapid Bucuresti, echipa din capitala vazdandu-si serios de joc. Bucurestenii s-au impus in 3 seturi: 25-22, 25-23, 25-18) si termina faza a-II-a pe locul 3.

A urmat si meciul celor mai bune doua echipe din Divizia A 2 est, Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti, un joc doar de palmares, ambele echipe fiind calificate la turneul de promovare a Diviziei A1 de volei masculin.  Bacauanii au inceput fulminant jocul, conducand cu 9-4 in primul set. Totusi, Steaua a aratat ca are o echipa puternica reusind sa revina in meci, conducand pentru prima data cu 17-16. Sfarsitul de set a avut o evolutie spectaculoasa a scorului, bacauanii conducand cu 24-23, dar pierzand in cele din urma setul cu 26-24.

Replica gazdelor a venit fulminant in urmatoarele doua acte, ambele adjudecate cu 25-18. Chiar daca au fost condusi si la 8 puncte diferenta, 5-13, bucurestenii nu au cedat lupta, setul avand un final thriller. Bacauanii au condus cu 24-22, dar din nou stelistii nu s-au lasat batuti, egaland la 24 si 25. Ardoarea bacauanilor, sprijiniti de un public patimas, a dat roade pana la urma,  cu 27-25.

A fost un meci tensionat, ambele echipe luptand pentru victorie, fortand serviciul si atacul in dese situatii. Chiar daca au fost si greseli de ambele tabere, a iesit un meci spectaculos, savurat pe deplin de publicul bacauan. De mentionat evolutiile entuziasmante ale tinerilor Andrei Saracutu si Eduard Ocunschi, cei doi demonastrand ca au capacitatea sa joace la un nivel mai inalt.

Stiinta si Steaua lasa o impresie placuta la ultimul meci din acest sezon in Divizia A 2 Est, iar pentru cele doua echipe urmeaza o alta etape, turneul de promovare, care va avea loc in perioada 8-10 mai.

Mult succes celor doua formatii!

 

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org