W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, Volei » Turneu semifinal, volei feminin: Inceput promitator pentru cadetele de la CSS Bacau

Turneu semifinal, volei feminin: Inceput promitator pentru cadetele de la CSS Bacau

css bacau volei cadete Bacauancele au inregistrat doua victorii in primele doua partide disputate in turneul semifinal al Campionatului National de volei cadete, seria I-a.

Miercuri a inceput faza semifinala a Campionatului National de volei cadete, bacauancele fiind repartizate in seria I-a, alaturi de formatiile: BP Hasdeu Buzau (echipa organizatoare a turneului semifinal), CSS Pro Volei Botosani, CS Constructorul Bucuresti, CSS Toplita si CSS 5 Bucuresti.

In prima etapa, bacauancele au intalnit formatia CSS Pro Volei Botosani, cele doua echipe practicand meciuri frumoase in intalnirile directe. Si acest meci a fost unul spectaculos, cu multe rasturnari de scor.

In primul set, elevele antrenate de Ana-Maria Precol au condus cu 17-14, dar bacauancele revin in forta si se impun cu 25-18. In actul secund formatia din Botosani a inceput perfect, avand 8-0 la primul timeout tehnic. Echipa din Botosani a condus si cu 13-18, bacauancele avand din nou o serie buna de puncte consecutive, trecand la conducere cu 21-18. Dupa ce s-a impus in setul 2 cu 25-20, formatia bacauana s-a vazut condusa si in setul 3, cu 16-19, dar s-a impus in cele din urma cu 25-23. In acest joc, elevele antrenate de Traian Snel au dat dovada de spirit de lupta indiferent de scorul aflat pe tabela de marcaj.

Joi s-a disputat cea de-a doua etapa, CSS Bacau intalnind formatia CSS Toplita. Primul set a fost si cel mai spectaculos, echipa din Toplita, conducand cu 15-10 si 18-15. Bacauancele nu s-au pierdut cu firea si au reusit inca o revenire spectaculoasa, castigand primul act cu 25-19. Si in urmatoarele doua seturi bacauancele s-au impus (25-18, 25-16), obtinand astfel cea de-a doua victorie in acest turneu.

Dupa doua etape disputate, formatia bacauana se afla pe primul loc in clasament, cu 6 puncte, avand si setaveraj impecabil, de 6-0. In urmatoarea etapa, care se disputa vineri, CSS Bacau intalneste formatia CSS 5 Bucuresti, echipa ce a inregistrat doua infrangeri in acest turneu semifinal.

CSS Bacau: Rafaela Toma, Alexandra Bacoiu, Isabela Demsa, Claudia Marchidan, Madalina Boboc, Diana Maftei, Crina Birgu, Sanziana Tocila, Alexandra Cucu, Alina Nistor – Marielena Anghel si Oana Popescu (libero ). Antrenor: Traian Snel.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org