W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Victorie convingatoare pentru bacauance: Stiinta Bacau-Medicina Targu Mures 3-0

Victorie convingatoare pentru bacauance: Stiinta Bacau-Medicina Targu Mures 3-0

stiinta bacau medicina tg mures Stiinta Bacau a obtinut prima victorie in campionat pe teren propriu, de o maniera convingatoare, in fata unei formatii ce nu a pierdut decat un set in primele 4 etape disputate.

Elevele antrenate de Florin Grapa au practicat un volei “curat” in fata echipei din Targu Mures, cu putine greseli tehnice, bacauancele adjudecandu-si primul set la 18.

In actul secund Medicina a condus cu 3-1, dar bacauancele au revenit, avand 9-3 pe tabela, gratie unui blocaj eficient facut de centriiEmilce Sosa si Alexandra Sobo. Oaspetele incearca sa revina spre final recuperand de la 23-17, pana la 23-20 dar gazdele gestioneaza bine ultimele puncte, impunandu-se cu 25-21.

In setul 3 s-a mers cap la cap pana la 11-10, bacauancele distantandu-se apoi la 16-12, 20-14, 23-16, si castigand actul cu 25-18.

O victorie clara pentru Stiinta care si-a aratat superioritatea la fileu, controland astfel partida.

Stiinta va disputa jocul din cadrul etapei a-VI-a, pe teren propriu, in compania formatiei Unic Piatra Neamt, urmand ca luni, 11.04.2013, sa intalneasca tot la Sala Sporturilor Bacau, Rapid Bucuresti, formatia oaspete solicitand disputarea in avans a ultimei etape din tur.

 

Stiinta Bacau – Echipa de start: Kim Staelens, Denisa Rogojinaru, Mihaela Herlea, Alexandra Sobo, Emilce Sosa,  Monika Potokar,  Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Sabina Miclea, Roxana Bacsis. Antrenor: Florin Grapa.

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org