W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Reportaje, Volei » Volei, divizia junioare: Declaratiile campioanelor de la Dinamo Romprest Bucuresti

Volei, divizia junioare: Declaratiile campioanelor de la Dinamo Romprest Bucuresti

dinamo romprest bucuresti Dinamo Romprest București a avut un sezon competițional fructuos la nivel de junioare, cu 3 medalii de aur (minivolei, speranțe și junioare) și o medalie de bronz (la cadete). Elevele antrenate de Adrian Radu și Dănuț Mavrodin au triumfat la ultimul Turneu Final Național, cel de la divizia junioare, cu victorii pe linie, toate reușite fără set pierdut.  Jurnalsportiv.ro vă prezintă declarațiile fetelor campioane de la junioare, dar și a antrenorului principal, Adrian Radu:

Adrian Radu (antrenor principal): “A fost un turneu la care au participat echipe foarte bune. Câștig de cauză a avut echipa noastră, care a avut jucătoare, cred eu, mai eficiente și într-o formă mai bună în momentul respectiv. Fetele au mers bine pe toate compartimentele, chiar s-au autodepășit. Prestația lor în meciurile oficiale a fost mai bună decât cea de la antrenamente. Au reușit să se mobilizeze foarte bine psihic. Această dorință de a câștiga un nou campionat a compensat puțin lipsa lor de compatibilitate la antrenamente. Jucătoarele noastre născute în ’96 au jucat la Rapid și 2-3 meciuri la echipa de senioare. Cred că valoarea lor intrinsecă și individuală și-a spus cuvântul. Rezultatul a fost încununarea muncii lor asidue pe durata unui an de zile. Toate cele 12 jucătoare au contribuit în egală măsura la această performanță”.

 

Isabela dobra

 

Isabela Dobra: (căpitan-ridicător): Pentru mine, acest turneu a fost oglinda acestor ani în care am muncit atât de mult pentru a ajunge aici. Înaintea începerii turneului final, toate ne-am propus să fim unite și devotate la fiecare meci, iar aceste lucruri au dat roade. A fost un campionat pe care cu greu am să-l uit, deoarece am obținut și titlul de cea mai bună coordonatoare a turneului”.

 

 

 

Claudia Lupescu

Claudia Lupescu: “Acest turneu a însemnat o provocare pentru mine. Să joc împotriva unor fete cu trei sau chiar cu patru ani mai mari decât mine nu este așa ușor. Acest an a fost unul cu mari performanțe pentru mine, ieșind de două ori campioană (și la categoria de speranțe) și obținând locul trei la turneul final de cadete. Ieșind a doua oară campioană în același an, m-a făcut să mă simt răsplătită pentru munca și efortul depus pe tot parcursul turneelor. Să fii dublu-campion este ceva unic  în viață și aș vrea ca toată lumea să poată simți asta măcar o dată”.

 

andreea barsasteanu Andreea Bârsășteanu (centru): “A fost un turneu greu, tensionat, cu echipe foarte bune, dar sunt foarte mândră de mine și de colegele mele că am reușit, din nou, să luăm titlul. Eu cred că munca multă depusă pe tot parcursul anului ne-a adus aici, dar și faptul că am dat dovadă că suntem o echipă cu caracter. Față de acum doi ani, când am luat titlul la cadete, acum am reușit să fim mai unite și să arătăm ca o echipă adevărată. Finala a fost un meci cu o încărcătura emoțională foarte mare, mai ales că în turneul semifinal am pierdut în fața echipei din Târgu Mureș. Am reușit să trecem peste înfrângerea grea și ne-am demonstrat, încă o dată, pregătirea atât fizică, tehnico-tactică, dar și psihică. Am muncit mult și domnii profesori Radu Adrian si Mavrodin Dănuț ne-au susținut și ne-au ajutat enorm. Pot spune că dorința de a ieși din nou campioane ne-a dat puterea și ambiția să muncim la fel de mult pe tot parcursul anului.”

Diana Carbuneanu

Diana Cărbuneanu (secund): “Pentru mine acest turneu a fost foarte important, deoarece am terminat junioratul, iar dorința de a câștiga cea de-a 22-a medalie personală s-a îndeplinit. Sunt mulțumită că am reușit să închei această etapă cu un titlu de campion și două premii individuale. Mă așteptam ca unele echipe să ne ridice probleme mai mari, dar iată că am reușit să fim campioane fără set pierdut. Faptul că nimeni nu ne-a dat nicio șansă la titlu ne-a ambiționat foarte tare și am demonstrat că suntem o echipă unită și merităm să câștigăm. Cu toate că nu am jucat la noi în sală, spectatorii au fost de partea noastra la fiecare meci și cu ocazia aceasta vreau să le mulțumesc”.

Lotul formației Dinamo Romprest Bucuresti: Isabela Dobra, Diana Cărbuneanu, Sânziana Motroc, Andreea Bârsășteanu, Andreea Bârsășteanu, Claudia Lupescu, Alexandra Ghitica, Denisa Cristache, Mihaela Pamfil, Alexandra Laurici, Adina Roșca, Roxana Tucmeanu. Antrenori: Adrian Radu și Dănuț Mavrodin.

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org