W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Volei feminin: Pregatiri intense pentru campioana CSM ADEP Satu Mare

Volei feminin: Pregatiri intense pentru campioana CSM ADEP Satu Mare

CSM ADEP Satu Mare La inceputul lunii iunie, campioana din sezonul competitional 2013-2014 la volei cadete a disputat mai multe meciuri de pregatire in Polonia, Olanda si Franta.

Dupa 4 jocuri disputate in Polonia, satmarencele s-au deplasat in Olanda unde au participat la un amplu turneu pe iarba la care au participat 65 de echipe. Elevele antrenate de Adrian Pricop au terminat pe locul secund la junioare, pierzand in fata campioanei Olandei, iar la senioare au obtinut locul 3.

“Pentru mine, tinta a fost turneul din Olanda, unde am intalnit fete junioare nascute in 1996. A fost un turneu pe iarba, probabil unul dintre cele mai mari turnee din Europa, partidele avand loc pe 17 terenuri simultan. Am ajuns in finala si am jucat cu campioana Olandei la junioare. Am pierdut cu 2-1 dar am intalnit o echipa cu mai multa experienta decat echipa mea si cunosc mai bine voleiul pe iarba. Este acelasi regulament, dar esti afara, pe alta suprafata de cum suntem obisnuiti in sala. In sala este grozav, ai alta aderenta si alte repere, iar afara nu ai. Trebuie sa fi mult mai controlat in deplasare si in saritura. Voleiul pe iarba te ajuta la orientare in spatiu si coordonare. Ma gandesc sa organizez si eu pe viitor aici. La senioare am terminat pe locul 3, dar am batut Clujul in finala mica. Clujul nu a fost cu echipa completa, dar pentru mine este o victorie de moral. La deplasare ne-a sprijinit Clubul Sportiv Municipal (Satu Mare) iar pe parcurs ne-am mai platit noi cate o cazare”, ne-a declarat antrenorul Adrian Pricop.

Dupa experienta din Olanda, satmarencele au facut un stagiu de pregatire in Franta la Nancy, disputant si aici doua meciuri de verificare. “In Franta sunt 12 centre regionale de excelenta si 4 nationale. Am vorbit cu Pompiliu Dascalu, antrenor in prima Liga in Franta si prin intermediul dumnealui  am ajuns la Centrul de Excelenta regional de junioare din Nancy. Am facut si antrenamente sub indrumarea antrenoarei de la Centru si am facut si meciuri de verificare. La anumite elemente am fost peste, ma refer aici la atac si blocaj, dar in schimb pe serviciu si preluare sta mai bine Centrul de Excelenta. Mi-a placut disciplina tactica pe care o aveau in teren. Noi, pe unde am mers, ne-am cam facut treaba tinand cont ca am intalnit si echipe cu experienta”, a concluzionat antrenorul formatiei CSM Adep Satu Mare.

Antrenorul dar si pentru fetele nascute in 1998 au plecat astazi intr-o noua deplasare in Polonia, unde vor participa la un turneu de pregatire, timp de 3 zile.

Foto: frvolei.ro

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org