W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Volei feminin: Stiinta cucereste Cupa Romaniei pentru a doua oara consecutiv

Volei feminin: Stiinta cucereste Cupa Romaniei pentru a doua oara consecutiv

Stiinta Bacau Dinamo Bucuresti Divizia A volei feminin Cupa Romaniei a oferit un duel-spectacol intre primele doua echipe din campionat, bacauancele revenind de la 1-0 si 2-1 la seturi, reusind victoria in setul decisiv, cu 15-10.

Finala Cupei Romaniei la volei feminin s-a disputat si in acest an intre Stiinta Bacau si Dinamo Bucuresti, un joc spctacol de aproximativ 2 ore.

Dinaovistele au inrat mai motivate in teren, avand un avantaj inca de la primele puncte, 8-2. Elevele antrenate de Florin Grapa nu au solutii si Dinamo castiga primul set cu 25-14. Cu un serviciu mai constant, moldovencele au un avans de 7 puncte la mijlocul setului secund, 14-7. Bucurestencee reduc din diferenta, dar finalul de set apartine Stiintei, care se impune cu 25-21.

Setul 3 a fost echilibrat pana la scorul de 12-12, apoi dinamovistele se trec in avantaj si datorita Ioanei Baciu foarte decisa in atac. Bacauancele nu reusesc sa rupa ritmul impus, iar Dinamo trece in avantaj la seturi dupa 25-17 , fiind echipa mai constanta in joc.

Dar bacauancele au aratat de atatea ori ca au puterea sa revina in meci si dupa 10-10 in actul 4, trec in avantaj, 15-12, 21-16, reusind sa castige setul cu 25-20, cu un blocaj ce a inchis culoarele in aparare.

Inca un derby care a avut nevoie de set decisiv, cele doua echipe aratand inca odata ca sunt apropiate ca valoare. Bacauancele au fost mai sigure in tie-break, iar Alexandra Sobo reuseste punctul victoriei cu un block-out. Asadar, Stiinta se impune in finala Cupei Romaniei, dupa un 3-2 spectaculos, reusind sa repete performanta de anul trecut.

 

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org