W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Volei junioare: Inca o victorie in 3 seturi pentru Dinamo Romprest Bucuresti

Volei junioare: Inca o victorie in 3 seturi pentru Dinamo Romprest Bucuresti

dinamo romprest bucuresti volei junioare Dinamo Romprest Bucuresti a mai obtinut inca o victorie in 3 seturi, in seria C a Campionatului National de volei feminin divizia juniori.

Duminica, la Extreme Club, campioana din sezonul trecut la volei junioare a intalnit formatia CSS 5 A Bucuresti. S-au intalnit echipele de pe locul 1 si 2 in grupa dupa primele doua etape, victoria revenindu-le categoric dinamovistelor, care s-au impus in 3 seturi: 25-11, 25-16, 25-19.

“Meciul de duminica a fost destul de slab. A permis schimbarea lotului de douasprezece si a sextetului de baza, oferind tuturor jucatoarelor sansa de a evolua si de a demonstra ca generatiile urmatoare dispun de un mare potential. De asemenea, sportiva Artin Andra Maria a obtinut prima victorie impotriva fostei echipe” ne-a precizat libero-ul Roxana Tucmeanu.

Dinamo ajunge la 3 victorii in 3 partide disputate fara set pierdut, urmatorul joc la divizia juniori fiind programat pe 2 noiembrie, tot la sala Extreme Club, in compania formatiei CTF Mihai 1 Bucuresti.

Dinamo Romprest Bucuresti: Echipa de start – Isabela Dobra (capitan), Sanziana Motroc, Claudia Lupescu, Alberta Chitan, Laura Paveliu, Adina Rosca, Mihaela Pamfil (libero). Au mai evoluat: Alexandra Partnoi, Roxana Tucmeanu, Denisa Cristache, Alexandra Laurici, Andra Artin. Antrenor principal: Adrian Radu. Antrenor secund: Danut Mavrodin.

Foto: Marius Claudiu

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org