W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Volei junioare: Victorie cu emotii pentru bacauance la Botosani

Volei junioare: Victorie cu emotii pentru bacauance la Botosani

css bacau volei junioare CSS Bacau a castigat in set decisiv partida din deplasare la formatia CSS Pro Volei Botosani si bifeaza cea de-a opta victorie consecutiva in Campionatul National de volei junioare. 

Duminica, bacauancele au disputat cea de-a opta etapa din cadrul Campionatului National de volei junioare, grupa A, intalnind in deplasare talentata formatie din Botosani.

Desi mai mici de varsta, gazdele au jucat de la egal la egal cu lidera grupei, reusind sa-si adjudece primul set cu 25-21. Bacauancele revind in setul 2, adjudecat cu 25-17, dar sunt conduse din nou, dupa ce formatia gazda se impune in actul 3, cu 25-19. Lidera grupei A isi adjudeca setul 4, cu 25-16, ducand astfel jocul in set decisiv.

Elevele antrenate de Ana Maria Precol, incurajate frenetic de un public zgmotos dar mereu fair-play, au luptat si in setul decisiv, conducand cu 12-9, Bacaunacele au puterea sa revina din nou, avand si minge de meci, 14-13. Gazdele egaleaza la 14, dar oaspetele inchid meciul realizand urmatoarele doua puncte.

“S-a vazut si lipsa cantonamentului, alte echipe  au fost in cantonament in vacanta de iarna. Speram de aici sa tot urcam. Tot ce am urcat in toamna vad ca am pierdut. Sunt multumit de blocaj dar nu sunt multumit de serviciu si aparare. De mentionat si jocul foarte bun facut de echipa din Botosani, care ne-a pus in dificultate. Noi trebuie sa mai lucram mult din punct de vedere fizic” ne-a declarat antrenorul echipei bacauane, Traian Snel.

Asadar CSS Bacau continua sirul victoriilor, ajungand la 8 victorii in 8 partide in Campionatul National, dar pierd un punct in fata unei echipe bataioase ce a facut un joc bun pe teren propriu.

CSS Bacau-Echipa de start: Toma Rafaela, Isabela Demsa, Laura Pupaza, Cezara Stanciu, Bianca Nita, Alexandra Blaga, Marielena Anghel (libero). Au mai jucat: Ioana Sentes, Alexandra Bacoiu, Stefan Adina, Madalina Boboc, Alexandra Cucu.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org