W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Reportaje, Volei » Volei: Senioarele de la Stiinta, vazute prin ochii micutelor sportive

Volei: Senioarele de la Stiinta, vazute prin ochii micutelor sportive

stiinta bacau volei feminin De multe ori, cand urmarim un meci, ne formam si o parere despre anumiti jucatori sau anumite jucatoare.  De la simple priviri ale jocului, se pot naste admiratii pentru cei din teren. Ramanem cu o imagine tiparita in minte si apreciem calitatile fizice si psihice ale sportivilor. Ei sunt, adesea, o sursa de inspiratie pentru privitori. Ambitia, determinarea, dorinta si calitatile fizice sunt aspecte “copiate” de cei care ii urmaresc. Pe langa jocul practicat, sportivul poate fi apreciat si pentru felul sau de a fi, de a se comporta.

Fetele de la echipa de volei Stiinta Bacau au demonstrat, deseori, spirit de lupta, ambitie si dorinta de a castiga. Jocul lor poate aduce puncte, victorii, spectacol, dar mai ales, admiratii de la cei din tribuna. Desi, din pacate, specatorii nu vin in numar mare la fiecare meci al echipei antrenate de Florin Grapa, jucatoarele de la Stiinta sunt apreciate de cei cunoscatori in acest sport, care vin la sala meci de meci. In tribune sau ca si copii de mingi sunt si fetele de la CSS Bacau, jucatoare de la divizia cadete pana la minivolei. Jocul senioarelor nu poate ramane indiferent in ochii junioarelor, majoritatea dintre ele avand cel putin o jucatoare pe care o apreciaza in mod deosebit. Vom prezenta, in cele ce urmeaza, opiniile fetelor de la CSS Bacau minivolei, antrenata de Dumitru Matanie:

denisa sava 

 Denisa Sava: “Jucatoarea mea preferat este Denisa Rogojinaru. Imi place jocul ei pentru ca stie cand trebuie sa atace in forta si cand trebuie sa puna mingea peste blocaj. Este mereu concentrata in timpul meciului si are un serviciu excelent. Se descurca bine la preluare si este energica. La inceput am admirat-o de la distanta, dar cu timpul am inceput sa vorbim. La meciuri mereu ma duc sa o felicit si de cate ori am ocazia fac poze cu ea”.

 

 

alexandra adragai 

 Alexandra Adragai: “Imi place de Mimi Sosa (Sosa Emilce Fabiana) deoarece este o jucatoare foarte buna. Cand am mers la primul meci, nu stiam nimic despre nimeni. Pot spune ca ea mi-a atras atentia prin numarul ei 15 (pe care il am si eu) si bentita ei colorata, care mi-as dori-o de la ea. De atunci am urmarit-o si mi-am dat seama ca este un pion foarte important pentru echipa. Am mai multe amintiri cu ea, dar cea mai frumoasa este de ziua mea, cand am primit tricoul cu semnatura ei. Ea e jucatoare mea preferata”!

 

 

nicola juncu 

 Nicola Juncu: “Am remarcat-o pe Kim Staelens-Sterken de cand joaca la noi in Romania. Este o jucatoare foarte buna, imi place stilul ei de joc si ca este o buna coordonatoare. O urmaresc deoarece si eu practic volei si joc pe acelasi post. Imi place pentru ca este si foarte-foarte frumoasa si pentru ca este un om deosebit. Spun asta deoarece, intre timp,  ne-am imprietenit si am reusit sa o cunosc mai bine. A fost prezenta la ziua mea de nastere, facandu-mi o mare, mare surpriza, si a fost alaturi de mine si la cateva meciuri la care am participat cu echipa”.

 

Sunt doar trei micute sportive, de doar 12 ani, care au vorbit despre voleibalista lor favorita. Doar 3 exemple pentru a demonstra ca jucatoarele de la Stiinta sunt apreciate pentru munca si jocul prestat, numarul fiind mult mai mare, atat in randul sustinatoarelor, cat si in randul jucatoarelor admirate. 

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org