W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, Volei » Volei Sperante-Seria B: CSS Bacau – 3 victorii in 3 partide in turneul disputat la Piatra Neamt

Volei Sperante-Seria B: CSS Bacau – 3 victorii in 3 partide in turneul disputat la Piatra Neamt

Volei css bacau sperante Elevele antrenate de Traian Snel au debutat la divizia Sperante cu 3 victorii în primul turneu din Seria B desfasurat la Piatra Neamt.

Vineri, bacauancele au trecut de CSM Râmnicu Sarat cu 3-0, impunându-se cu acelasi scor si în celelalte doua partide, ce au avut loc sâmbata.

Cel mai disputat joc al grupei a fost si ultimul programat, meciul dintre CSS Bacau si LPS Unic Piatra Neamt, fiind unul spectaculos pentru aceasta categorie de vârsta. Bacauancele au câstigat primul set la 16, au condus cu 11-2 în actul secund, dar gazdele au revenit, conducând cu 18-15 si având minge de set la scorul de 24-23. Bacauncele nu au cedat si au reusit sa-si adjudece setul cu 28-26. Si ultimul set revine formatiei CSS Bacau, echipa ce termina astfel, turneul pe primul loc, cu maximum de puncte si fara set pierdut.

Iata rezultate înregistrate de formatia bacauana:

CSS Bacau – Râmnicu Sarat 1   3-0 (25-9,25-9,25-2)
CSS Bacau – Râmnicu Sarat 2   3-0 (25-13, 25-7, 25-10)
CSS Bacau – LPS Unic Piatra Neamt 3-0 (25-16, 28-26, 25-16)

Lotul echipei CSS Bacau volei speranîe: Isabela Demsa (capitan), Sânziana Tocila, Claudia Marchidan, Alexandra Covalciuc, Crina Bârgu, Andreea Ghiurca, Ana Maria Ungureanu, Alexandra Rauca, Andreea Baciu, Raluca Rusu, Tania Prajisteanu, Andreea Pavel.

 

Declaratii:

Traian Snel (antrenor CSS Bacau): “Fiind primul turneu ne-am edificat asupra valorii celorlalte formatii, precum si a valorii noastre. Desi a functionat serviciul ne propunem sa mai lucram la acest aspect cât si la blocaj.  Fetele au confirmat ca sunt pe drumul cel bun. M-au surprins în mod placut în unele momente, cum au reusit sa compenseze lipsa de experienta prin jocul prestat”.

Isabela Demsa (capitan-ridicator): Fiind primul turneu din aceasta competiie, pot spune ca ne-am descurcat destul de bine, la început s-au vazut putin emotiile,dar au disparut pe parcursul meciurilor. În timpul jocului ne-am înteles bine. Râmnicu Sarat 1 si 2 nu au fost pe masura asteptarilor, spre deosebire de echipa de la Piatra Neamt, care în setul 2 ne-a pus probleme. Sper ca urmatorul turneu sa fie pentru noi un pas înainte, iar daca nu, sa jucam macar la fel de bine ca si în turneul precedent.

Sânziana Tocila (ridicator CSS Bacau): “A fost un turneu destul de bun, având în vedere faptul ca a fost primul în aceasta formula. Ne întelegem bine între noi si asta se vede si în joc prin încurajari si galerie. Toate meciurile din grupa sunt utile, pentru ca astfel capatam experienta si încredere în noi. În echipa din Piatra Neamt sunt jucatoare bune, prin meciurile cu ele vom învata sa ne concentram mai bine la meci, sa nu mai avem emotiile care pot fi determinate de stres si de galerie”.

Alexandra-Gabriela Covalciuc (secund – CSS Bacau): “Pentru primul turneu al junioarelor 3, au fost si sunt multe emotii, dar acestea au fost constructive. Cel mai dificil meci pe care l-am avut în aceasta deplasare a fost cu LPS Unic Piatra Neamt, a fost un meci foarte strâns.  Suntem ca o familie iar rezultatele confirma acest lucru. Daca ne vom antrena si îl vom asculta pe domnul profesor, avem sanse mari sa terminam grupa pe primul loc”.

 

Urmatorul turneu din Seria B la volei sperante se va disputa la sala de sport din incinta Colegiului “Vasile Alecsandri” Bacau, în perioada 15-16 noiembrie.

 

Etichete:, , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org