W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Atletism, Bacau, Locale, National » Atletism: Georgiana Anitei a realizat un nou record national la triplusalt

Atletism: Georgiana Anitei a realizat un nou record national la triplusalt

Georgiana Anitei  La Grand-Prix-ul desfasurat la Sala de Atletism Bacau in perioada 1-2 februarie, Georgiana Anitei a realizat un nou record national la triplusalt.

Desi competitia a fost rezervata ca si etapa de Campionat National indoor la seniori, tineret si juniori 1 au fost acceptati si sportivi mai mici de varsta.

Sambata, Georgiana Anitei, de la clubul CSS Bacau, a reusit un nou record la junioare 3, la triplusalt, 12.69 metri. De mentionat este faptul ca vechiul record de 12.42 metri apartinea tot Georgianei, realizat  la Cupa Bistritei Bacau din 18-19 ianuarie a acestui an.

La acest Grand Prix Georgiana Anitei a castigat si proba de saritura in lungime cu un rezultat de 6.14 metri, surclasand alte participante din grupe de varste mai mari, nascute in perioada 1993 – 1999.

Iata rezultatele complete, in format electronic, inregistrate in etapa a-II-a a Campionatului National indoor de seniori, tineret si juniori, 01-02.02.2014:

Rezultate_Grand_Prix_etapa_2.pdf

 

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org