W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Atletism, Bacau, Locale, National » Atletism: Georgiana Anitei, inca 3 medalii de aur obtinute la Nationalele de juniori 3 indoor

Atletism: Georgiana Anitei, inca 3 medalii de aur obtinute la Nationalele de juniori 3 indoor

Georgiana Anitei Dupa 3 medalii de bronz obtinute la Nationalele de juniori 1 si cele 3 de aur de la Juniori 2, Georgiana a mai adaugat inca 3 medalii de aur obtinute la Campionatele Nationale de juniori 3, desfasurate la Sala de Atletism Bacau.

Sambata, bacauanca s-a impus la triplusalt, cu performanta de 12.69 m, reusita din a doua saritura si ultima  a atletei bacauane. De mentionat ca Georgiana detine recordul national la triplusalt, la junioare 3, cu 13.20 m, performanta reusita la Campionatele Nationale de Juniori 1, in sala, din acest an.

Duminica, bacauanca a mai bifat inca doua medalii de aur, la probele de inaltime si lungime. La inaltime, eleva antrenata de Cristi Nemteanu a sarit 1.69, iar la triplu salt a reusit cea mai buna performanta a competitiei, din prima incercare, 5.82, renuntand la restul de incercari.

“Sunt foarte multumita de aceste rezultate. Au fost evolutii foarte bune si pot spune ca ma asteptam la ele, am realizat exact ceea ce mi-am propus. M-am antrenat din greu pentru a realiza aceste performante” a declarat Georgiana Anitei pentru jurnalsportiv.ro.

Pentru Georgiana urmeaza un cantonament in luna aprilie apoi un turneu international in Turcia.

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org