W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Baschet, International » Baschet: Golden State Warriors, cel mai bun start de sezon din istoria NBA

Baschet: Golden State Warriors, cel mai bun start de sezon din istoria NBA

golden state warriors Campioana en-titre, Golden State Warriors, a stabilit un record in NBA, avand cel mai bun start din istoria acestei competitii, cu 16 victorii consecutive.

In meciul desfasurat in 24 noiembrie, in Oracle Arena, Golden State a obtinut o victorie facila in fata echipei lui Kobe Bryant, Los Angeles Lakers, cu scorul de 111-77.

Coordonatorul de joc Stephen Curry a fost cel mai bun marcator al intalnirii, cu 24 de puncte, fiind urmat de Draymond Green, cu 18 puncte. De cealalta parte, niciun jucator de la Lakers nu a marcat mai mult de 10 puncte, iar Kobe Bryant a terminat meciul doar cu 4 puncte in 26 de minute jucate.

Cu aceasta victorie, Golden State a realizat cel mai bun start din istoria sezonului regulat de baschet american, cu 16 victorii la rand. Doua echipe detineau recordul de cel mai bun start de sezon, cu 15 victorii consecutive, Washington Capitols in sezonul 1948-1949 si Houston Rockets (1993-1994).

Foto: Noah Graham/NBAE/Getty Images

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2022 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org