W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » C.E. handbal junioare: Romania-Spania 23-25 (14-14). Romania va juca pentru locurile 5-8

C.E. handbal junioare: Romania-Spania 23-25 (14-14). Romania va juca pentru locurile 5-8

Romania Spania handbal feminin junioare Miercuri seara, Romania a pierdut si ultimul joc din grupa principala, dupa un meci aprig disputat cu Spania. 

In ultimul joc din grupa, Romania avea nevoie de o victorie in fata Spaniei pentru a ajunge in semifinalele Campionatului European de handbal feminin under 17.

Desi a pierdut cu Norvegia si Franta, ibericele au jucat cu ambitie in meciul cu Romania. “Tricolorele” au fost conduse cu 8-5 in prima repriza, dar elevele antrenate de Ion Ivan au reusit sa revina, scorul fiind egal dupa primele 30 de minute de joc, 14-14.

Ritmul a fost infernal in repriza secunda, cu multe greseli de ambele tabere. Romania a condus cu 20-18 in minutul 45, insa nu a reusit sa pastreze avantajul. Cu 3 eliminari in 4 minute si fiind nevoita sa joace 4 contra 6, nationala Romaniei s-a vazut condusa cu 23-20 in minutul 52. Fetele noastre au reusit egalarea la 23 in minutul 58, dar nu au mai  marcat pana la final, iar ibericele se impun cu 25-23. Alicia Gogarla a lasat o impresie buna prin cele 3 goluri marcate, chiar daca are doar 14 ani, iar portarul Diana Ciuca a fost, din nou, cea mai buna jucatoare din tabara noastra.

Spania s-a aparat avansat, iar coordonatoarea de joc Andreea Popa a fost tinuta om la om, aceste aspecte contand decisiv in rezultatul final. In fata unei aparari agresive, au aparut si greselile, sanctionate prompt de adversar.

Cu doua infrangeri in grupa principala, Romania a pierdut orice sansa la calificarea in semifinale, urmand sa evolueze pentru locurile 5-8.

In celalalt joc din grupa, Franta a invins Norvegia, la 7 goluri diferenta, 26-19 (14-10).

Romania-Spania   23-25 (14-14)

Romania: Diana Cristiana Ciuca, Andreea Bianca Chetraru – Ioana Beatrice Balaceanu (1), Andreea Cristina Popa (4), Monica Alexandra Barabas, Denisa Andreea Valcan, Iuliana Daniela Marin (1), Andreea Rebeca Tarsoaga (6), Oana Maria Caprar, Oana Stefana Jipa (2), Isabela Dragnea (2), Patricia Valentina Moraru, Marina Ilie (3), Miruna cristina Pica (1), Alicia Gogarla (3), Andra Liviana Moroianu. Antrenor principal: Ivan Ion.

Foto: captura livestream EHF

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org