W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » CSS Bacau este gazda turneului semifinal de minivolei, seria I

CSS Bacau este gazda turneului semifinal de minivolei, seria I

css-bacau-minivolei-fete1 Sambata si duminica, la sala de sport din incinta Colegiului “Vasile Alecsandri” Bacau, se va desfasura turneul semifinal al Campionatului National de minivolei fete, seria I. 

Grupa este formata din 4 echipe: CSS Bacau (locul 1 in seria preliminara), LPS CSS Suceava, locul 2 in seria preliminara), LPS Iasi (locul 3 in seria preliminara) si CSM Ploiesti (locul 2 in seria preliminara).

“Progresul nostru este clar. Cred ca avem o echipa mult mai buna decat anul trecut. Am avea nevoie de un pic de sansa pentru a capata incredere. Este un hop pe care 99 la suta ar trebui sa-l trecem. Pentru majoritatea fetelor acesta este an terminal de minivolei, dar avem si 4 jucatoare din primele 12 care vor evolua si la anul” ne-a declarat antrenorul echipei bacauane, Dumitru Matanie.

Mentionam ca formatia bacauana a inregistrat victorii pe linie in seria preliminara, pierzand doar 3 seturi in 12 partide, cate un set in primele 3 intalniri cu ocupanta locului secund in grupa preliminara, CSS Buzau.

Programul turneului va fi stabilit in sedinta tehnica ce va avea loc vineri seara, dar formatia bacauana va disputa, sambata dimineata de la ora 10.00, prima partida din aceasta serie.

La turneul final se va califica doar prima clasata din fiecare grupa semifinala.

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org