W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Finala Rogers Cup: Simona Halep a abandonat in setul decisiv

Finala Rogers Cup: Simona Halep a abandonat in setul decisiv

simona halep belinda bencic Simona a abandonat in finala turneului canadian de tenis feminin, Rogers Cup, dupa doua ore si jumatate de joc, la scorul de 3-0 pentru Belinda Bencic in setul decisiv.

Simona cucerise deja 11 trofee in cariera, inaintea finalei de la Toronto, in timp ce Belinda Bencic avea doar un singur trofeu, adjudecat chiar in acest an.

Finala a inceput in mod neconventional, cu 5 break-uri la rand, Bendic castigand pentru prima oara pe propriul serviciu in ghemul 6. Condusa cu 4-2, Simona revine in joc si egaleaza la 4, iar dupa 8 ghemuri Bencic avea deja 15 greseli nefortate, in timp ce Halep avea 14 greseli. Simona isi castiga serviciul, conduce cu 5-4, moment in care elvetianca solicita sprijinul antrenorului. Desi foarte nervoasa in discutia cu antrenorul, elvetianca revine in joc si duce meciul la tie-break. Simona a condus in tie-break cu 4-1, dar elvetianca nu renunta si castiga setul cu 7-6 (7-5 in tie-break).

In setul secund, Simona a solicitat sprijinul doctorului in doua randuri, dar nu a cedat lupta. Romanca a fost condusa cu 0-2, 2-4, 3-5, la ghemuri, dar revine spectaculos si conduce in actul secund cu 6-5. Simona a servit pentru set, dar epuizata fizic pierde ghemul si setul se decide din nou la tie-break. Elvetianca a condus cu 1-0, dar Simona joaca incredibil desi era la capatul puterilor, reusind sa castige tie-break-ul cu 7-4.

A urmat un set 3 epuizant pentru Simona, numarul 3 mondial abandonand la scorul de 3-0 pentru elvetianca. Asadar, Belinda Bencic castiga cel de-al doilea turneu la senioare, dar trebuie admirat si efortul Simonei, care a luptat pana la epuizare.

Pentru prezenta in finala, Simona Halep va primi un cec in valoare de 238.000 de dolari si 585 de puncte in clasament, in timp ce Belinda Bencic va primi 490.200 de dolari sin 900 de puncte in clasamentul WTA.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org