W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Inceput promitator! Stiinta Bacau-Volei Alba Blaj 3-0

Inceput promitator! Stiinta Bacau-Volei Alba Blaj 3-0

 DSC_1250 Stiinta, campioana Romaniei in ultimele doua sezoane la volei feminin, a inceput noul sezon competitional cu multe jucatoare noi, dar “bacauancele” s-au impus in 3 seturi, in derby-ul primei etape, impotriva formatiei Volei Alba-Blaj.

Fara 5 jucatoare importante fata de sezonul precedent, Stiinta Bacau a inceput un nou drum in Campionatul National, miercuri, la Sala Sporturilor Bacau, adversara fiind formatia Volei Alba Blaj, una dintre echipele considerate cu sanse reale la podium.

Primul act s-a ridicat la nivel de derby, cu rasturnari de scor, setul fiind decis dupa 62 de puncte disputate. Cu Ioana Baciu, Anastasya Harelik, Badea Alexandra si Mihaela Albu printre titulare, bacauncele au inceput promitator partida (5-1, 6-3, 8-5). Oaspetele au egalat la 10, dar gazdele s-au distantat iar pe tabela conducand chiar cu 24-21. Dupa 3 mingi de set salvate, oaspetele au avut si ele 3 sanse de a inchide jocul, dar bacauancele  reusesc sa-si adjudece primul set cu 32-30.

Parca mult mai stapane pe sine si mai concentrate, bacauancele reusesc un set 2 mult mai bun  ca primul, avand si 6 puncte avantaj in fata oaspetelor, 20-14. Setul se termina cu 25-21, iar oaspetele trebuiau sa schimbe ceva in jocul lor.

Setul 3 a fost mult mai echilibrat, dar dupa ce oaspetele au condus cu 12-11, setul parca s-a rupt, bacauancele preluand initiativa (16-12, 21-16), setul fiind inchis de gazde cu 25-19.

Asadar o victorie reusita de gazde in 3 seturi, un debut cu dreptul pentru elevele lui Florin Grapa in noul sezon de Campionat National la volei feminin, bacauncele fiind mai stapane la elementele de baza ale jocului.

De mentionat daruirea si pofta de joc aratata de noile venite la formatia bacauana, fiecare avand momente inspirate in aceasta partida.

Bacauncele vor juca tot “acasa” si etapa viitoare, sambata – 18 octombrie, in compania formatiei Penicilina Iasi.

Stiinta Bacau: Ioana Baciu, Denisa Rogojinaru, Anastasya Harelik, Alexandra Sobo, Sabina Moisa, Alexandra Badea, Mihaela Albu (libero). A mai evoluat Yuliya Stoyanova. Antrenor principal: Florin Grapa.

 Volei Alba-Blaj: Adina Salaoru, Naoko Hashimoto, Martina Utla, Natasha Matseichyk,  Ioana Nemţanu,  Roxana Ivanof, Katja Medved (libero). Au mai evoluat: Jacqueline Souza, Adina Stanciu, Ramona Rus, Tsvetelina Zarkova. Antrenor principal: Branko Gajic.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org