W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Baschet, International » Kevin Durant, actorul principal in partida cu Golden State Warriors: 54 de puncte marcate, un nou record personal

Kevin Durant, actorul principal in partida cu Golden State Warriors: 54 de puncte marcate, un nou record personal

Kevin Durant Kevin Durant a realizat vineri seara un nou record personal la puncte inscrise intr-o partida, in victoria echipei sale in fata celor de la Golden State Warriors.

“Starul” formatiei Oklahoma a fost intr-o forma de zile mari in fata celor de la Golden State, Kevin Durant marcand pe propriul teren, 54 de puncte, realizand astfel si un nou record personal de puncte reusite intr-un meci de NBA. Durant si-a asumat responsabilitatea aruncarilor in aceasta partida, reusind si 5 aruncari de 3 puncte. Pe langa recordul personal al carierei, Kevin Durant a reusit si 4 recuperari dar si 6 pase decisive.

Gazdele au condus la pauza cu 71 – 65, reusind sa patrseze avantajul de 6 puncte si in repriza secunda, Oklahoma fiind victorioasa la finalul partidei cu scorul de 127-121. Din tabara oaspetilor, Stephen Curry a fost cel mai prolific marcator, cu 37 de puncte marcate, dar si 11 pase decisive.

 

 

Etichete:, , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org