W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Fotbal » Zece ani de ManagerLeague!!!

Zece ani de ManagerLeague!!!

managerleague

Jocul de browser ManagerLeague a implinit 10 ani de activitate pe 15 septembrie. Simulatorul de fotbal uneste manageri din toata lumea in 33 de ligi active.

Christan Lassem, cunoscut si sub apelativul de “Spinner”, este fondatorul jocului online ManagerLeague care a ajuns la cel de-al 131-lea sezon.

Jocul online da posibilitatea fiecarui utlizator de a avea propria echipa, pornind de la cele mai precare facilitati. Managerii implicati si cu abilitati pot avea, in timp, facilitati si echipe foarte valoroase.

Momentan jocul are 16.741 de utilizatori dar a depasit in anul 2011 chiar si 52.000. De mentionat faptul ca in ManagerLeague sunt 73 de utilizatori care joaca acest simulator online de la primul sezon, adica de 10 ani de zile.

Fiecare liga este formata din mai multe divizii si departamente, iar cei mai buni 16 manageri se intalnesc in prima divizie. In decurs de o luna de zile se disputa un sezon, cu meciuri de doua ori pe zi, 4 dimineata si 4 dupa-amiaza (ora Romaniei).

trofee managerleague Jocul ManagerLeague este cunoscut si in Romania, avand la ora actuala 2233 de utilizatori. Managerii din Romania au cucerit si titluri la nivel international, 12 titluri de Champions League si 4 Super-Cupe.

In ManagerLeague sunteti proprietarul, antrenorul si managerul echipei dvs. si va puteti compara abilitatile impotriva a mii de echipe de peste tot in lume cu manageri reali. La fel ca in viata reala e nevoie de timp pentru a construi echipa si puteti face transferuri de jucatori si de a dezvolta abilitatile acestora si ale echipei pana cand aceasta sa devina un pretendent serios cu care multe echipe vor dori sa se înfrunte.

ManagerLeague este un joc gratuit unde puteti regasi pasiunea participarii într-un manager de fotbal online, emotia câstigarii unui meci de fotbal cu adevarat. Inscrie-te acum sa devii campion!  Cupa Champions League este o cupa reala si se trimite acasa campionului.

Cei care doresc o experienta noua online isi pot face cont accesand link-ul: managerleague.com.

 

Etichete:, , , , , ,

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org