W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Atletism, Bacau, Locale » Atletism O.N.S.S. Bacau: C.N. “Gheorghe Vranceanu” (fete) si C.N. Pedagogic “Stefan cel Mare” (baieti) s-au impus la faza judeteana de pentatlon licee. Sc. “Miron Costin” a castigat proba la tetratlon

Atletism O.N.S.S. Bacau: C.N. “Gheorghe Vranceanu” (fete) si C.N. Pedagogic “Stefan cel Mare” (baieti) s-au impus la faza judeteana de pentatlon licee. Sc. “Miron Costin” a castigat proba la tetratlon

Tetratlon si pentatlon onss faza judeteana Bacau Vineri, 8 aprilie, s-a desfasurat etapa judeteana a Olimpiadei Sportului Scolar, la tetratlon gimnaziu si pentatlon licee. 

Probele s-au desfasurat la Sala de Atletism Bacau, exceptie facand aruncarea mingii de oina si aruncarea greutatii, probe care s-au desfasurat in aer liber.

Tetratlonul cupriunde 4 probe (viteza (60 m., saritura in lungime, rezistenta si aruncarea mingii de oina) iar cei 4 concurenti de la fiecare echipa au primit un numar de puncte in functie de performanta realizata la fiecare proba in parte.

La tetratlon s-au prezentat 10 scoli gimnaziale, podiumul fiind alcatuit de 3 echipe din orasul Bacau. Pe primul loc la tetratlon s-a clasat Sc. “Miron Costin”, cu 13.158 de puncte, pe locul 2, Sc. “Alexandru Ioan Cuza” podiumul fiind completat de Sc. “Mihai Dragan” cu 11.824 de puncte.  In acest an, sistemul de punctaj a fost diferit, clasamentul final fiind alcatuit din punctele obtinute atat la baieti cat si la fete.

C.N. Gheorghe Vranceanu pentatlon Pentatlonul este format din probele de la tetratlon, plus aruncarea greutatii. Au participat 5 licee, atat la feminin cat si la masculin. La fete s-a impus C.N. Gheorghe Vranceanu” Bacau, cu 8088 de puncte. Pe locul 2 s-a clasat C.N. “Costache Negri” din Targu Ocna, iar pe pozitia a treia a terminat C.N. “Dimitrie Cantemir” Onesti.

Proba masculina de pentatlon a fost adjudecata de C.N. Pedagogic “Stefan cel Mare” Bacau, cu doar 12 puncte mai multe fata de ocupanta locului secund. “Dimitrie Cantemir” Onesti, podiumul fiind completat de C.N. “Gheorghe Vranceanu” Bacau.

 

C.N. Pedagogic Stefan cel Mare Bacau pentatlon

De mentionat si organizarea deficitara din acest an, castigatorii fiind anuntati de abia la ora 15.00, iar echipele clasate pe podium nu au primit la fata locului nici macar o diploma din partea Inspectoratului Scolar Judetean.

Doar locul 1 va reprezenta Bacaul la faza zonala ONSS pentatlon si tetratlon, care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare la Iasi.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org