W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, De contact, International » Box: Lucian Bute pierde la puncte in fata lui Jean Pascal

Box: Lucian Bute pierde la puncte in fata lui Jean Pascal

lucian bute jean pascal Lucian Bute a pierdut la puncte partida disputata in fata lui Jean Pascal, haitianul fiind ales castigator in unanimitate de cei 3 arbitrii.

Bell Center din Montreal a gazduit partida pentru centura Diamond versiunea WBC, la categoria semigrea, dintre Bute (34 de ani) si Pascal (31 de ani). A fost sansa romanului de a se relansa in box dupa ce a pierdut centura la categoria supermijlocie, in urma cu 14 luni, fiind invins de Carl Froch.

Partida mult asteptata de canadieni si romani, a lasat un gust amar, haitianul reusind o victorie la puncte, decizie in unanimitate luata de cei 3 arbitrii, (116-112, 117-110, 117-111). Haitianul s-a dovedit si mai proaspat si mai agresiv, avand si o tactica mai buna in aceasta partida. Lucian a fost mai mereu in defensiva, mobilitatea lui Pascal fiind principalul motiv. Haitianul s-a desprins decisiv dupa runda a noua, Bute avand o scanteie doar in ultima runda, nefiind de ajuns pentru un knockout.

Astfel, Lucian Bute a inregistrat cea de-a doua infrangere la profesionisti, dupa 31 de victtorii consecutive, dintre care 24 prin knockout.

Foto: Eric Bolte/USA TODAY Sports

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org