W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » C.E. handbal feminin under 19: Romania remizeaza cu Portugalia si va juca pentru locurile 9-12

C.E. handbal feminin under 19: Romania remizeaza cu Portugalia si va juca pentru locurile 9-12

romania handbal feminin under 19 Tricolorele au remizat in ultima partida din grupa intermediara 2, cu Portugalia, rezultat ce asigura locul 2 in grupa si implicit prezenta in lupta pentru locurile 9-12.

Romancele au inceput mai bine jocul, conducand cu 10-7 si 11-8. Cu un portar in mare forma, portughezele au incercat revenirea, dar tricolorele au terminat primul act la 3 lungimi distanta, 15-12.

Romania a condus si la 6 goluri in repriza secunda, 25-19 in minutul 43, dar Portugalia revine pe final de meci. In minutul 59, la scorul de 27-27, Bianca Bazaliu trimite pe langa poarta din aruncare de la 7 metri, iar Madalina Ion apara pe atacul portughezelor si degajeaza inspirat pe contratac, de unde Alexandra Carasol marcheaza pentru 28-27. Portughezele nu mai rateaza la urmatorul atac, partida terminandu-se la egalitate, 28-28.

Alina Ilie a fost desemnata cea mai buna jucatoare din tabara tricolorelor, in timp ce portarul Beatriz Monteiro a fost aleasa cea mai buna jucatoare de la portugheze.

Cu acest rezultat Romania termina pe locul 2 in grupa secundara 2 de la Campionatul European de handbal feminin under 19, ceea ce permite prezenta in lupta pentru locurile 9-12. Urmatorul joc pentru tricolore va avea loc pe 31 iulie, in compania Serbiei, castigatoarea grupei intermediare 1, cu incepere de la ora 19.30. Cele doua formatii s-au intalnit si in grupa de calificare pentru przenta la campionatul european, la Roman, castigbde cauza avand Romania, 25-17 (12-8).

Romania: Madalina Ion, Isabela Rosca, Dana Abed-Kader, Iulia Andrei, Alexandra Dindiligan (1), Florentina Craiu, Alina Ilie (4), Sonia Vasiliu, Cristina Laslo (1), Bianca Bazaliu (11), Elena Stoicanescu, Alexandra Carasol (4), Diana Axinte, Anca Polocoser, Lorena Ostase (4), Sorina Mariana Seraficeanu (3). Antrenori: Aurelian Rosca si Gavril Kozma.

Clasament final grupa intermediara 2: 1) Franta 6 p.; 2) Romania 3 p.; 3) Portugalia 3 p.; 4) Belarus 0 p.;

 

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org