W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Diverse, Locale » Cristi Manoila castiga turneul The Mind Trophy

Cristi Manoila castiga turneul The Mind Trophy

cristi manoila sorin livint In ultima etapa a turneului The Mind Trophy disputata marti seara, Cristi Manoila si-a asigurat numarul 1 in clasamanetul general, dupa ce  a reusit o noua victorie in acesta competitie.

Finala i-a avut protagonisti pe numarul 1, Cristi Manoila si Sorin Livint numarul 2 in clasamentul general dupa 6 etape. Inca o data s-a impus Cristi Manoila, care  si-a asigurat prima pozitie in clasamentul general cu 98 de puncte, reusind astfel sa cucereasca si trofeul acestei competitii. Pe locul secund a terminat Sorin Livint cu 92 de puncte, podiumul fiind completat de Adrian Budau cu 82 de puncte.

De-a lungul celor 7 etape disputate la The Mind Cafe au fost prezenti in total 28 de concurenti din Bacau, turneul avand si 4 castigatori de etapa: Cristi Manoila (de 4 ori si o finala disputata), Sorin Livint  (trei clasari pe locul secund), Adrian Budau  (o clasare pe locul secund) si Andrei Calinciuc reusind fiecare cate o victorie de etapa,  ultimul la singura sa prezenta la aceasta competitie.

Iata clasamentul la sfarsitul acestui turneu, dupa 7 etape disputate:

rezultate finale darts the mind trophy bacau

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org