W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » CSM BUCURESTI – FC MIDTJYLLAND 24-22. Un meci greu, disputat pana in ultimul minut

CSM BUCURESTI – FC MIDTJYLLAND 24-22. Un meci greu, disputat pana in ultimul minut

12417605_1014286741958438_3775675158638909223_nCSM București reușeste prima victorie din grupele principale, în fata echipei daneze FC Midtjylland, după un meci  disputat până în ultimul minut. Din păcate, înca e vizibilă absența unui inter dreapta specializat pe acest post.

 

Meciul a început cu ratări de ambele părți, abia în minutul 3 CSM București reușind primul gol, prin Maria Fisker. Însă echipa oaspete a preluat conducerea în minutul 5 și, cu mici excepții, a menținut-o până la pauză, repriza încheindu-se cu scorul 10-12.

Cele  două apărări și-au făcut bine treaba, dovadă și puținele goluri marcate, însă atacul CSM-ului a avut din nou de suferit. E încă  vizibilă lipsa unui inter dreapta specializat pe acel post, încercându-se alternativ cu Brădeanu, Gullden, Rodrigues sau Martin, însă nu cu mult succes. Totodată, problema interului dreapta a afectat și jocul cu extrema, mingea ajungând foarte rar la Vărzaru. Un plus al primei reprize a fost introducerea Iuliei Curea, care a avut o evoluție  bună și în atac și în apărare și bineînteles poarta, Pessoa reușind să limiteze diferența de scor.

Repriza a doua a început cu o echipă a CSM-ului mai motivată  mai încrezătoare, cu mai multă luciditate în atac și cu o Torstenson ce treptat pare să revină la forma dinaintea accidentării.  Apărarea și-a făcut tot mai bine treaba, a devenit mai mobilă, mai hotărâtă, iar  egalarea nu a întârziat sa apară.

În minutul 49, CSM București a preluat conducerea, însă timp de 5 minute nici o echipă nu a mai reușit să schimbe scorul de pe tabelă. Finalul a fost unul tensionat, scorul menținându-se strâns până în ultimul minut. Cu 30 de secunde înainte de final, Rodrigues  a reușit să scoată o lovitură de la 7 m, transformată de Gullden, stabilind scorul final 24-22.

Marcatoare CSM Bucuresti: Mayssa Pessoa (1), Jelena Grubisic. Alina Iordache – Isabelle Gullden (9 goluri), Iulia Curea (4), Ana Paula Rodrigues (3), Linnea Torstensson (2), Cristina V[rzaru (1),  Aurelia Br[deanu (1), , Carmen Martin (1), Oana Manea (1), Maria Fisker (1), Elena Nicula, Bianca Bazaliu,Cristina Nan, Ekaterina Vetkova
Lovituri de la 7 m: 7 / 7 (t0ate transformate de Gullden)

Urmatorul meci in Champions League pentru CSM Bucuresti va fi cel in campania Gyor-ului, in deplasare, in data de 6 februarie, ora 17:00.

Sursa foto: CSM Bucuresti Oficial – pagina facebook

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org