W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Dan Jitaru (ACS Agroland Timisoara): “Am reusit sa ne indeplinim toate obiectivele propuse”

Dan Jitaru (ACS Agroland Timisoara): “Am reusit sa ne indeplinim toate obiectivele propuse”

agroland timisoara volei feminin Agroland Timisoara, clubul de volei feminin infiintat anul trecut, a avut rezultate notabile in primul an de competitii. Echipa de sperante a clubului a obtinut medaliile de aur la Turneul Final organizat chiar “acasa”, iar lotul de junioare a terminat pe locul 5 in Campionatul National. Elevele antrenate de Dan Jitaru au evoluat si la divizia A2, reusind sa ajunga la turneul de promovare pentru A1.  

Despre acest sezon, antrenorul Dan Jiitaru a declarat pentru site-ul nostru: “Pentru primul an de existenta am reusit sa ne indeplinim toate obiectivele propuse de la inceputul anului competitional. Cu echipa de liga secunda am ajuns la turneul de baraj, cu toate ca gurile rele spun ca acest lucru s-a realizat datorita unui concurs de imprejurari prielnice noua. Am terminat seria A2 Vest pe locul 6, ceea ce era si normal pe de-o parte, dat fiind timpul scurt de pregatire si de omogenizare al lotului, dar si a numarului ridicat de campionate in care eram inscrisi. Indiferent daca Baia Mare (locul 3 in grupa) s-ar fi retras sau nu, noi i-am fi invins si le-am fi luat locul. Mai apoi, la turneul 1-4 de la Timisoara, a urmat episodul legitimatiilor disparute. Targu Mures nu avea drept de promovare ceea ce insemna ca era suficient sa trecem de Valcea sau Poli pentru a ne atinge obiectivul. Cei pe care am reusit sa ii intrecem in meciurile sezonului regulat au fost chiar aceste doua cluburi. Cu alte cuvinte nu ar fi fost o problema sa repetam rezultatele cu atat mai mult cu cat eram mult mai omogeni decat la inceputul campionatului. Dupa primul meci cu Poli (castigat la masa verde), eu cu trei fete am plecat la Bors unde se desfasura turneul semifinal de sperante pentru a ne asigura calificarea la Turneul Final. Am pierdut doar un meci in fata celor de la Constructorul Bucuresti, depasind Tulcea, Cluj, Dinamo si Botosani cu 3-0. Am adus pentru clubul nostru faima si totodata primul titlu din istorie, care se vrea a fi una foarte lunga. ”

Antrenorul formatiei timisorene a vorbit si de echipa de cadete, eliminata in turneul semifinal de Campionat National: “La cadete am avut o serie semifinala dificila, nereusind sa trecem chiar din primul an de Dinamo si Targu Mures. Am invins Piatra Neamt, Baia Mare si Craiova cu 3-0 si am fi avut nevoie doar de doua seturi de la Dinamo, dar nu a fost sa fie.”

Echipa banateana a reusit un rezultat notabil si la divizia junioare: “La junioare am reusit, de asemenea, calificarea la turneul final dintr-o grupa foarte grea la Baia Mare, alaturi de Targu Mures, Piatra Neamt si Turda. Am pierdut cu Targu Mures (1-3), dar am castigat cu Piatra Neamt (3-0), Baia Mare (3-0) si cu Turda (3-2). Nesansa a facut ca la turneul de baraj de la Miroslava, chiar in debutul partidei in compania gazdelor, Ioana Ordean (capitanul echipei) a suferit o accidentare care a tinut-o pe margine tot turneul si inca doua saptamani dupa. La turneul final de junioare de la Brasov am avut din nou nesansa, de a fi in serie cu doua echipe pretendente la aur,  Satu Mare si Dinamo, dar si faptul ca a trebuit sa jucam cu Ioana in teren pentru a putea participa. (Fiecare echipa trebuie sa aiba in teren 3 fete de varsta). Am jucat practic in 5 fete si cu imposibilitatea de a schimba alte doua jucatoare de varsta. De mentionat este faptul ca am avut doar trei fete de varsta atat la junioare cat si la cadete. Avand toate acestea in vedere, locul 5 a fost o realizare nemaipomenita” a completat antrenorul echipei banatene.

In concluzie, a fost un sezon reusit pentru clubul Agroland, care a obtinut rezultate bune inca din primul an competitional. Despre ce urmeaza, Dan Jitaru a specificat: “Urmeaza pentru noi ceea ce nu am avut parte anul trecut, o binemeritata si lunga perioada de pregatire, lotul nostru intalnindu-se in septembrie cu doar o saptamana inainte de inceperea campionatelor nationale. Ne vom desfasura activitatea si pe nisip, avand in componenta echipei fete campioane nationale absolute (cadete, junioare si senioare), vicecampioane nationale si balcanice, loc 9 la Campionatele Europene U18. In septembrie vom efectua un stagiu de jocuri de verificare si turnee internationale de pregatire.”

Lotul ACS Agroland Timisoara volei junioare (divizie): Ungureanu Adelina – 2000 (anul nasterii), Ordean Ioana (capitan) – 1997, Melniciuc Adriana – 1997, Vasilica Larisa – 1999, Bartha Bella – 1997, Bolea Romina – 2000, Orlandea Petruta – 1999, Nita Andreea-2001 9, Mitrica Laura – 2000, Paiusan Diana – 1999, Traistaru Gabriela – 2000, Costi Maria – 2000. Antrenori: Dan Mihai Jitaru si Claudiu Avramoiu.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org