W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Fotbal, International » Fotbal, Copa America 2016: Chile zdrobeste Mexic in sferturi! Chile-Mexic 7-0 (2-0)

Fotbal, Copa America 2016: Chile zdrobeste Mexic in sferturi! Chile-Mexic 7-0 (2-0)

chile mexic 7-0 Meci de cosmar pentru mexicani in sferturile de finala ale editiei centenare de Copa America, pierzand fara drept de apel, cu 0-7.

Chilienii au facut spectacol in sferturi, practicand un joc in echipa, altruist si letal la finalizare. Primul gol a venit in minutul 16, sutul lui Marcelo Diaz fiind respins de Ochoa iar Edson Puch marcheaza pe recuperare, cu un sut din 10 metri la coltul scurt. Alexis Sanchez a fost responsabil cu pasa decisiva la golul 2, la finalizare fiind Eduardo Vargas care a marcat din intetriorul careului mic.

Pofta de joc a continuat pentru chilieni si dupa pauza, marcand alte 5 goluri in repriza secunda. Pressing-ul avansat facut de chilieni a dat roade in minutul 49, Alexis Sanchez fiind de aceasta data la finalizare. Mexicanii au incercat sa atace, dar nu au avut luciditate in joc, iar chilienii mai marcheaza de 4 ori pe contraatac. Eduardo Vargas a inscris 3 goluri la rand, iar Edson Puch a inchis tabela la un neverosimil 7-0 pentru Chile.

Desi Eduardo Vargas a fost omul meciului, cu 4 goluri marcate, Chile a jucat ca o adevarata echipa, toti jucatorii aratand o pofta nebuna de joc.

Mexicanii parasesc competitia intr-un mod umilitor, aceasta fiind si cea mai drastica infrangere de la Copa America Centenario.

In semifinale, Chile va intalni Columbia, echipa ce a trecut in sferturi de Peru la loviturile de departajare. Cealalta semifinala are loc intre SUA si Argentina, tara gazda contra trupei lui Lionel Messi.

Mexic – Chile   0-7 (0-2)
Edson Puch ’16, ’88, Eduardo Vargas ’44, ’53, ’58, ’74, Alexis Sanchez ’49,

Click aici pentru rezultatele complete de la Copa America Centenario

Foto: Getty Images

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org