W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, International, J.O. de Iarna PyeongChang 2018, National » J.O. de iarnă: Raluca Strămăturaru obține locul 7 în proba de sanie

J.O. de iarnă: Raluca Strămăturaru obține locul 7 în proba de sanie

Raluca Stramaturaru

Românca a obținut cel mai bun rezultat din carieră la Jocurile Olimpice, încheind proba de sanie pe un meritoriu loc 7.

Raluca a avut o evoluție constantă pe parcursul celor 4 manșe, reușind în ultima manșa să urce două poziții în clasament. Sportiva în vârstă de 32 de ani realizează cea mai bună performanță pentru România la această ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă.

Proba a fost adjudecată de Natalie Geisenberger, nemțoaica bifând cel de-al doilea aur olimpic consecutiv din carieră. O altă sportivă din Germania, Dajana Eitberger, a câștigat medalia de argint, în timp ce canadianca Alex Gough a obținut medalia de bronz.

Rezultatul româncei este cu atât mai mare, în condițiile în care Raluca nu a fost întrecută de nicio sportivă din Statele Unite ale Americii, Austria sau Italia, țări recunoscute pentru performanțele lor la această probă.

Datorită interesului mic pentru sporturile de iarnă, România nu poate emite pretenții la medalii, acest loc 7 obținut la PyeongChang 2018 fiind o adevărată performanță realizată de Raluca Strămăturaru.

Timpii Ralucăi în cele 4 manșe: 1) 46.469; 2) 46.532; 3) 46.606; 4) 46. 681.

Felicitări Raluca!

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org