W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » J.O. Rio 2016-Tenis: Monica Puig castiga aurul olimpic, dupa o finala spectaculoasa cu Angelique Kerber!

J.O. Rio 2016-Tenis: Monica Puig castiga aurul olimpic, dupa o finala spectaculoasa cu Angelique Kerber!

Monica Puig Performanta incredibila reusita de jucatoarea din Puerto Rico, Monica impunandu-se in fata numarului 2 mondial, Agelique Kerber, in finala de tenis feminin.

Desi nu era cotata printre favorite, Monica ne-a aratat ca sportul nu se decide niciodata pe “hartie”. Cu o determinare fantastica, sportiva din Puerto Rico a crezut in sansa ei si a luptat pana la final.

Monica, numarul 34 in clasamentul mondial,  a castigat primul set dupa ce a condus cu 5-4 si a realizat break-ul in ghemul urmator. Nemtoaica a condus in setul secund, reusind break-ul in ghemul de debut. Chiar daca Puig a egalat la 4, Kerber a realizat din nou break-ul si a dus meciul in set decisiv.

Cu un stil foarte agresiv de joc, cu dese veniri la fileu, Monica si-a dominat categoric adversara in decisiv. Nemtoaica nu a avut raspuns la jocul sportivei din Puerto Rico si a pierdut 5 ghemuri consecutive. Kerber a reusit sa castige un ghem, dar Monica a servit pentru meci si s-a impus cu 6-1. A fost o finala superba, care a durat doua ore si 9 minute de joc, Monica izbucnand in lacrimi dupa ultimul punct al meciului.

Pana la aceasta Olimpiada, Puerto Rico avea 8 medalii castigate, doua de argint si sase de bronz, toate fiind obtinute in competitiile masculine. Monica Puig este prima sportiva care aduce o medalie pentru tara sa, aceasta fiind si prima de aur pentru Puerto Rico.

Un rezultat superb reusita de o jucatoare extrem de determinata, care a jucat cu sufletul in toate meciurile de la aceasta Olimpiada.

Finala, tenis feminin: Monica Puig – Angelique Kerber   6-4, 4-6, 6-1

Foto: Getty Images

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org