W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Kasper Jensen, CSM Bucuresti II: – “Nu conteaza ce nivel e, junioare sau senioare, jocul e joc si mergem sa-l castigam”

Kasper Jensen, CSM Bucuresti II: – “Nu conteaza ce nivel e, junioare sau senioare, jocul e joc si mergem sa-l castigam”

csm bucuresti II handbal feminin CSM Bucuresti II s-a impus in deplasare, in cea de-a VII-a etapa in Divizia A de handbal feminin. Cu un lot format exclusiv din junioare, formatia bucuresteana a inregistrat 5 victorii si doar o singura infrangere. Antrenorul echipei este din Damenarca si are doar 25 de ani. Totusi, tanarul antrenor este ambitios si isi doreste victoria la fiecare joc, nu conteaza daca jocul e la nivel de junioare sau senioare. Prezentam declaratia antrenorului danez si a coordonatorului de joc, Beatrice Radu, dupa victoria de sambata de la Bacau, 28-22 (15-12).

Kasper Jensen (antrenor principal): – “Principala preocupare pentru noi in acest meci a fost apararea. Am lucrat mult la antrenamente, in special apararea 6-0. Trebuie sa jucam mai agresiv in aparare si cred ca in acest joc am facut asta. Prima repriza nu a fost perfecta, dar a fost mai bine fata de jocurile anterioare. Trebuie sa luam pas cu pas. In repriza secunda, cred ca am reusit un joc mai bun de pase iar in aparare am jucat mai in fata. Vorbim mult la vestiar ce avem de facut. Trebuie sa luptam pentru orice, pentru fiecare minge, adversarul nu ne va da mingea asa ca trebuie sa luptam pentru fiecare posesie. Cred ca avem multe fete talentate, trebuie sa jucam ca echipa. Pentru mine, aceasta experienta este prima intr-o competitie de senioare, am antrenat in Danemarca doar la nivel de junioare. Cred ca le prinde bine fetelor noastre aceasta experienta la divizie, nu conteaza ce nivel e, junioare sau senioare, jocul e joc si mergem sa-l castigam.”

beatrice radu Beatrice Radu (coordonator de joc): – “Ne bucuram de rezultatul obtinut la Bacau. Consider ca ne-am aparat bine, lucru ce a contribuit in mare parte la castigarea acestui meci. A fost o perioada in care scorul mergea de la egal la egal, dar spre finalul meciului am reusit sa ne distantam de echipa gazda. Portarii au reusit sa apere  din aruncari de la 7 metri, lucru ce ne-a facut sa ne dorim si mai mult sa dam tot ce putem. Rezultatul final nu ne poate aduce decat sperante, deoarece reflecta faptul ca suntem o echipa mai puternica decat cea de anul trecut. Se poate observa ca s-au creat relatii de joc.”

Lotul echipei CSM Bucuresti II: Elena Moroianu, Adriana Pasalan, Bianca Avram – Andreea Stan, Stefania Bostina, Oana Buca, Alexandra Ivascu, Andra Roventa, Cristina Batineanu, Dana Herciu, Beatrice Radu, Iulia Matei, Lorena Stoican, Elena Dache, Catalina Sava,Ceandani Pal. Antrenor principal: Kasper Jensen. Antrenori secunzi: Daniela Strat, Florica Iliescu.

 

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org