W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Le-am demolat! Romania – Ungaria 29-21 (15-9)

Le-am demolat! Romania – Ungaria 29-21 (15-9)

romania-handbal-feminin ”Tricolorele” au predat o adevarata lectie de handbal unguroaicelor, reusind o victorie superba, la 8 goluri diferenta.

In primul meci din grupa principala, fetele noastre au fost de neoprit in fata marii rivale Ungaria.

“Tricolorele” au evoluat impecabil, reusind sa includa in faza ofensiva jocul cu pivotul. Cristina Neagu a fost si de aceasta data exceptionala, reusind sa marcheze 6 goluri in prima repriza, dar a fost responsabila si cu pasa decisiva. Denisa Dedu a fost din nou in mare forma, beneficiind si de o aparare compacta si cu spirit de sacrificiu. Dupa 30 de minute, Romania avea deja 6 goluri avans in fata Ungariei, 15-9.

Unguroaicele s-au grabit pe tot parcursul reprizei secunde, iar Romania s-a distantat la 9 goluri in dese randuri. Chiar daca s-au mai facut greseli, fetele noastre au controlat autoritar aceasta partida, nedand nicio sansa adversarelor. Paula a intrat pe teren in minutul 46, demonstrandu-si inca o data valoarea, oprind adversarele in situatii clare de gol. Pe final de meci au intrat si rezervele, dar diferenta nu s-a micsorat, Romania reusind o victorie superba, cu 29-21.

MVP-ul partidei a fost Cristina Neagu, pe departe “motorul” nationalei Romaniei. Cu o prestatie uluitoare, Cristina si-a asumat ressponsabilitatea in momentele mai dificile ale jocului. Totusi, si restul echipei a fost la inaltime, iar victoria demonstreaza faptul ca Romania practica un handbal de calitate si poate emite pretentii la o medalie.

Urmatorul meci al nationalei are loc miercuri, 13 decembrie, in compania Cehiei.

Romania: Denisa Dedu, Paula Ungureanu, – Aneta Udristioiu (3), Gabriella Szucs, Melinda Geiger (1), Crina Pintea (1), Eliza Buceschi (5), Cristina Neagu (10), Elena Florica (1), Cristina Laslo, Ana Maria Iuganu, Cristina Zamfir, Oana Manea (4), Maria Zamfirescu (1), Florina Chintoan, Laura Chiper (3). Antrenori: Ambros Martin si Costica Buceschi.

Foto: arhiva Carmen Lucia Doandesi

 

Etichete:, ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org