W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Minivolei fete: Victorii pe linie pentru CSS Bacau

Minivolei fete: Victorii pe linie pentru CSS Bacau

css bacau minivolei fete Elevele antrenate de Dumitru Matanie au obtinut 3 victorii in primul turneu din seria B la minivolei.

In primul turneu disputat chiar in Bacau, gazdele nu au cedat decat un singur set, in compania formatiei CSS Buzau. Acesta a fost si primul meci al turneului si pe departe si cel mai spectaculos, echipa din Buzau punand probleme formatiei bacauane.

Primul set a fost castigat de gazde, cu 26-24, a urmat apoi un set mai usor pentru bacauance, iar oaspetele s-au impus in actul 3 si datorita faptului ca antrenorul formatiei bacauane a folosit si rezervele. Setul 4 revine bacauancelor, care au inceput astfel turneul cu o victorie in fata unei echipe ce a progresat foarte mult fata de sezonul trecut.

Au urmat apoi doua partide mult mai usoare pentru bacauance, inca doua victorii pentru un punctaj maxim, de 9 puncte, dupa primul turneu disputat.

Iata rezultatele inregistrate in primul turneu de minivolei din seria B:

Sambata, 25 octombrie

CSS Bacau – CSS Buzau   3-1 (26-24, 25-12, 24-26, 25-21)

LPS Focsani – LPS Piatra Neamt   3-0 (25-12, 25-16, 25-4)

CSS Bacau – LPS Piatra Neamt   3-0 (25-5, 25-4, 25-1)

CSS Buzau – LPS Focsani   3-0 (25-12, 25-8, 25-8)

Duminica, 26 octombrie

CSS Bacau – LPS Focsani   3-0 (25-7, 25-7, 25-20)

LPS Piatra Neamt – CSS Buzau   0-3 (9-25, 7-25, 3-25)

Clasament dupa primul turneu: 1) CSS Bacau 9 p,; 2) CSS Buzau 6 p.; 3) LPS Focsani 3 p.; 4) LPS Piatra Neamt 0 p.;

 

Declaratii

Alexandra Adragai: “Echipele cu care am jucat noi au fost la un nivel mediu, iar echipa din Buzau mi s-a parut mai bine pregatita. In primul meci ne-am cam pierdut putin pe teren, dar cine a muncit mai mult la antrenamente a castigat jocul. Este ultimul meu an la minivolei, mi-as dori sa ajungem in semifinale. Ar fi frumos sa intram si in finala. Singura echipa din grupa care are un avantaj sa ne ia un set este Buzaul”.

Dodan Bianca: “Am avut o echipa unita si acest lucru ne-a facut turneul si mai usor. Am jucat ce am stiut si e meritul fetelor si al domnului profesor.  Echipa din Buzau a mai evoluat. Eu spun ca ne calificam la turneul final de pe primul loc. Cred ca ne-am imbunatatit la fiecare aspect al jocului”.

Lotul echipei CSS Bacau minivolei: Iulia Matanie (capitan), Denisa Sava, Alexandra Adragai, Nicola Juncu, Madalina Airoaie, Bianca Dodan, Neidi Enache, Carina Nastasa, Bianca Popa, Bianca Ailincai, Ioana Bunea, Maria Bahrim. Antrenor: Dumitru Matanie.

 

Etichete:, ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org