W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » O nouă eră în handbalul românesc! Alexandru Dedu ales preşedintele FRH

O nouă eră în handbalul românesc! Alexandru Dedu ales preşedintele FRH

alegerile FRH Luni, 10 februarie, Alexandru Dedu a fost ales noul preşedinte al Federaţiei Române de handbal, încă din primul tur, cu 104 voturi.

Din cele 200 de structuri, au fost prezenţi 192 de delegaţi, semn că incă există interes pentru soarta handbalului românesc. Cu Cristian Gaţu şi Remus Drăgănescu candidati din vechea structură administrativă, delegaţii au ales o schimbare totală la cârma Federaţiei, pe preşedintele Ligii Profesioniste de handbal, Alexandru Dedu. În vârstă de 42 de ani, Dedu a adus argumente solide delegaţilor, care l-au ales preşedinte încă din primul tur, cu 104 voturi, în timp ce Remus Drăgănescu a primit 56 de voturi. Cristian Gaţu, preşedintele FRH de 18 ani (1996) a fost ultima opţiune, cu doar 32 de voturi, dovadă clară că marea majoritate a delegaţiilor au vrut o schimbare serioasă la cârma Federaţiei.

Pentru postul de vicepreşedinţi au fost aleşi Narcisa Lecuşanu (la feminin) şi Daniel Constantin Georgescu, la masculin.

Asadar, personaje noi  pentru cele mai importante 3 posturi ale Federatiei, un nou inceput pentru handbalul românesc. probabil si o nouă eră…

Foto: Cerasela Mihaela Cojocariu

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org