W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National, Uncategorized » ROMANIA – GERMANIA 29-29. Un egal ce aduce Romaniei calificarea in optimi, de pe primul loc al grupei

ROMANIA – GERMANIA 29-29. Un egal ce aduce Romaniei calificarea in optimi, de pe primul loc al grupei

       13639393_644066649081080_836024680_o  Echipa nationala de tineret a Romaniei a teminat pe primul loc in grupa C a Campionatului Mondial, dupa egalul din ultima etapa cu principala contracandidata la castigarea grupei.
 
           Debutul primei reprize a apartinut tricolorelor, prin tandemul Cristina Laslo-Lorena Ostase si paradele Yuliyei Dumanska. O data ce jucatoarele din Germania au schimbat apararea, luandu-le om la om pe Cristina Laslo si Alina Ilie, au aparut cateva probleme in atacul nostru, adversarele reusind chiar sa egaleze la 4-4. Insa jucatoarele noastre au reusit sa  gaseasca solutii pentru aceasta aparare, si au luat un avans considerabil – diferenta cea mai mare de scor inregistrandu-se in minutul 27, scor 16-8.
            In repriza secunda au aparut anumite probleme in atacul Romaniei, probabil cauzate si de oboseala, datorita faptului ca au jucat aceleasi jucatoare aproape tot meciul, iar Cristina a fost tinuta in permanenta om la om. In ultimele minute s-a mers cap la cap, insa jucatoarele noastre au reusit sa obtina egalitatea, care le-a adus primul loc in grupa.
 
          S-a remarcat din nou Yuliya Dumanska cu un numar mare de parade, inclusiv din pozitie unu la unu si doua  aruncari de la 7 m. De asemenea,  capitanul Cristina Laslo, cea care si luata om la om, a reusit sa inscrie cele mai multe goluri.
 
         Romania: Madalina Ion, Bianca Curment, Yuliya Dumanska – Cristina Laslo (9), Lorena Ostase (8), Alina Ilie (4), Anca Polocoser (3), Alexandra Dindiligan (3 ), Elena Dache (1), Elena Stoicanescu, Florentina Craiu, Florenta Ilie,  Andreea Taivan(1), Alexandra Severin,   Sonia Vasiliu,  Daniela Corban. Antrenor principal: Ion Craciun. Antrenor secund: Cristian Preda.
 
Foto: captura livestream IHF
 

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org