W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Tenis » “Viata in ritm de tenis” – Carte scrisa de Horia Tecau pentru copii

“Viata in ritm de tenis” – Carte scrisa de Horia Tecau pentru copii

lansare_horia-tecau Lansarea cartii “Viata in ritm de tenis” va avea loc luni, 12 decembrie, incepand cu ora 18:00, la Carturesti Carusel.

La eveniment, alaturi de Horia Tecau, vor participa Iren Arsene Mate, Mihai Covaliu, Andreea Marin si Florin Segarceanu. Intrarea este libera, iar lansarea va include si o sesiune de autografe.

In 2003, la doar 14 ani, Horia Tecau a castigat Campionatul European de tenis de camp de la San Remo, la dublu, facand pereche cu Florin Mergea. Cei doi au castigat in 2002 si 2003 competitia de la Wimbledon destinata juniorilor. Ca profesionist, a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon, in 2015, facand pereche cu Jean-Julien Rojer.  Horia Tecau a fost si numarul 1 in Clasamentul Mondial de dublu, dar cea mai frumoasa reusita o reprezinta castigarea medaliei de argint la Jocurile Olimpice in 2016, impreuna cu Florin Mergea, aceasta fiind prima medalie olimpica obtinuta de tenisul romanesc.

Prin intermediul cartii “Viata in ritm de tenis”, Horia Tecau le povesteste celor mici ce inseamna sa ai o pasiune, ce inseamnă sa cazi, sa te ridici, sa ai încredere în propriile forte si cu perseverenta sa mergi mai departe. Copiii vor afla cum a descoperit tenisul, cine au fost antrenorii sai, cum a fost experienta primului turneu de Grand Slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu varste intre 9 si 12 ani, fiind prima carte pentru copii scrisa de un jucator de tenis din Romania.

 

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org