W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

1. Conditii generale de utilizare:

Utilizarea site-ului www.jurnalsportiv.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

3. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.jurnalsportiv.ro
Continutul si design-ul site-ului reprezinta proprietatea www.jurnalsportiv.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.jurnalsportiv.ro.
Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.
Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa – protv.ro – www.jurnalsportiv.ro.
Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.jurnalsportiv.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

4. Modificarea termenilor si a conditiilor
www.jurnalsportiv.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org