W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Baschet, Locale » Baschet masculin Under 16: CSS Bacau-CSS Unirea Iasi 108-78

Baschet masculin Under 16: CSS Bacau-CSS Unirea Iasi 108-78

css bacau baschet masculin under 16 Bacauanii au disputat cel de-al patrulea meci in faza semifinala, grupa a-III-a, reusind o victorie concludenta pe teren propriu in fata formatiei CSS Unirea Iasi.

Sambata, la sala de sport din incinta Colegiului Vasile Alecsandri Bacau, echipa din localitate a intalnit formatia CSS Unirea Iasi, in cea de-a patra etapa din faza semifinala la baschet masculin under 16.

Bacauanii au intrat determinati in aceasta partida, avand un avantaj de 14 puncte dupa primul sfert. Cu o aparare buna si cu ritm alert in ofensiva, elevii antrenati de Sorin Butnaru si-au marit diferenta si in urmatoarele doua sferturi. De mentionat ca in cel de-al doilea sfert, Rares Pahontiu s-a accidentat, jucatorul bacauan fiind diagnosticat ulterior cu fractura de radius.

Pe fondul numeroaselor schimbari la formatia gazda, dar si din cauza relaxarii, iesenii au mai redus din diferenta in ultimul sfert. Totusi, bacauanii obtin o victorie categorica acasa, cu scorul de 108-78, si bifeaza cea de-a treia victorie in patru partide, in faza semifinala.

“In general la aceasta faza semifinala echipele sunt apropiate valoric. Ne-am facut meciul usor, stiam aceasta echipa. Au fost cativa absenti si de la ei si de la noi. Pentru noi e mai usor sa facem un joc cu patrunderi pentru ca avem putin jucatori care pot arunca de la distanta” ne-a declarat Lupu Alexandru (foto), bacauanul fiind cel mai bun marcator al partidei, cu 42 de puncte marcate.

CSS Bacau – CSS Unirea Iasi   108-78 (35-21, 23-14, 38-13, 22-30)

CSS Bacau: Lupu Alexandru 42, Pahontiu Rares 10, Victor Olaru 11, Tofan Alexandru, Solak Ahmed 2, Aionesei Emanuel 16 puncte, Gartu Stefan 22, Zavorodnic Andrei, Petreanu William, Paun Eduard 5. Antrenor principal: Sorin Butnaru.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org