W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Inot, National » Camelia Potec: “La nivel de juniori 1 si 2 sunt foarte multumita de rezultate”

Camelia Potec: “La nivel de juniori 1 si 2 sunt foarte multumita de rezultate”

camelia potec Camelia Potec este prezenta la aceasta editie a Campionatului National Open seniori si juniori de inot, ce se desfasoara in aceasta saptamana la Bazinul Olimpic Bacau. Presedintele Federatiei de Natatie si Pentatlon Modern a avut amabilitatea sa spuna cateva cuvinte pentru site-ul nostru, despre organizarea acestui Campionat National, despre rezultatele inregistrate in primele doua zile  si ce urmeaza pentru inotatorii romani.

“De organizare nu pot sa vorbesc decat de bine. Noi am organizat acest Campionat National impreuna cu oficialitatile din Bacau. Toata lumea este multumita. Sunt multe recorduri personale, dar chiar si recorduri nationale. La nivel de juniori 1 si 2 sunt foarte multumita de rezultate. Au trecut doua zile din aceasta competitie si avem deja doua recorduri nationale de juniori. Avem o sportiva de 14 ani (Anastasia Ionascu) care este campioana nationala de senioare. Deci, cei mici, sa le spun asa, sunt pe drumul cel bun. Intr-adevar, seniorii nu sunt la forma maxima la aceasta competitie. Stim foarte bine ca forma maxima la nivelul acesta de seniori nu poti sa-l atingi decat o singura data pe an. Noi, din cadrul federatiei, suntem aici sa vedem performantele sportivilor. Duminica se vor face loturile care vor participa la Campionatele Europene de juniori, Campionatele Europene de seniori dar si Jocurile Olimpice de tineret, o prima transa, cu cei care o sa-si faca baremurile pentru aceste competitii internationale, dar bineinteles, vor mai fi si altii in lunile viitoare, la celelalte editii ale Campionatului National”.

Foto: Victor Eugen Mihai

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org