W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Inot, National » Campionatul National de inot, Bacau 2014. Rezultatele din ultima zi a competitiei

Campionatul National de inot, Bacau 2014. Rezultatele din ultima zi a competitiei

Campionatul National de inot Open seniori si juniori Bacau 2014 Duminica a fost ultima zi a Campionatului National de inot, open seniori si  juniori. La finalul competitiei, cei care au realizat cel mai bun punctaj dupa tabela internationala, au primit premii speciale din partea organizatorilor.

S-au disputat cate 7 finale la seniori si juniori, 50 m liber, 400 m mixt, 400 m liber, si 4 x 100 m, masculin si feminin, seniori si juniori. La proba de 50 m feminin junioare, s-a impus Andreea Puchiu de la Steaua Bucuresti (27:07 sec.), in timp ce la masculin s-a impus Robert Glinta, cu timpul de 23:42 secunde. La ultima proba a competitiei, 400×100 m mixt, la feminin s-a impus clubul Dinamo urmat de doua echipe cu sportive legitimate la clubul Steaua Bucuresti, iar la masculin victoria a revenit echipei CSM Brasov, formata din: Catalin Ungur, Alexandru Coci, Stefan Cristiea si Alin Coste.

La sfarsitul competitiei s-au oferit si premii speciale pentru cei care au terminat pe podium, dupa tabela internationala de punctaj. La senioare, Ionela Cozma de la Dinamo Bucuresti a avut cel mai bun punctaj, iar Marius Radu de la DCSM Drobeta Turnu Severin a fost pe prima treapta a podiumului la masculin. La junioare, cel mai bun punctaj a fost obtinut de Andreea Puchiu, 682 puncte, iar la masculin cel mai bun punctaj a fost obtinut de Robert Glinta (CSM Pitesti) cu performanta de 55:74 la 100 m spate, un nou record national la juniori.

Iata rezultatele complete, in format electronic, realizate in ultima zi a competitiei (sursa: swimming.ro):

REZULTATE OPEN + JUNIORI BACAU ZIUA 5

“Ca si strategie, vor mai fi niste competitii internationale pentru cei care nu si-au indeplinit inca baremul dar sunt foarte aproape, si un cantonament pentru toti cei care au deja baremuri”, ne-a declarat Camelia Potec, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.
In aceasta saptamana va avea loc, la Baia Mare, Campionatul National de inot juniori si junioare, iar la Bazinul Olimpic Bacau se va desfasura Campionatul National de sarituri.

Jurnalsportiv.ro va prezenta, in cursul zilei de miercuri o galerie foto cu imagini din ultima zi a competitiei.

 

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org