W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Campioanele de la minivolei disputa “acasa” primul turneu al sezonului la divizia sperante. Vezi programul competitiei

Campioanele de la minivolei disputa “acasa” primul turneu al sezonului la divizia sperante. Vezi programul competitiei

 css-bacau volei femininCampioanele nationale in sezonul 2014-2015 la minivolei, bacauancele vor evolua in noul sezon la divizia sperante. Primul turneu al grupei B din cadrul Campionatului National se desfosoara in Bacau, in perioada 31 octombrie-1 noiembrie, la sala de sport din incinta Colegiului National “Vasile Alecsandri”. 

Deorece Federatia Romana de Volei a decis decalarea cu un an a grupelor de varsta, fetele nascute in anul 2003 nu mai au drept de joc la minivolei, ci doar la sperante.

“In acest sezon pot fi echipe de 2003, care ar fi trebuit sa joace la minivolei in acest sezon. Ne-am pregatit cu jocuri, dar nu chiar cum voiam noi pentru ca majoritatea echipelor ne-au evitat, probabil le este frica sa nu ia bataie. Avem un an de experienta la sperante, doar ca atunci nu eram concentrati pe rezultate, erau ca niste meciuri de pregatire pentru minivolei. Suntem si noi curiosi sa vedem nivelul la care se va juca in acest sezon” ne-a declarat antrenorul echipei bacauane, Dumitru Matanie.

Iata programul primului turneu din seria B a Campionatului National de volei feminin, divizia sperante:

Sambata, 31 octombrie

CSS BACAU-CSS FOCSANI – ora 10:00

CSM BRAILA-CSS BUZAU – ora 11.30

BACAU-CSM BRAILA – ora 16.30

CSS FOCSANI-CSS BUZAU – ora 18:00

DUMINICA , 1 noiembrie

CSS BACAU-CSS BUZAU – ora 10.00

CSS FOCSANI-CSM BRAILA – ora 11.30

Pentru faza semifinala se califica prima clasata din fiecare grupa si cele mai bune 11 echipe clasate pe locul 2.

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org