W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » CSS Bacau este gazda Turneului Final de minivolei fete!

CSS Bacau este gazda Turneului Final de minivolei fete!

css-bacau-minivolei-fete Federatia Romana de Volei a decis ca Turneul Final al Campionatului National de minivolei feminin sa se desfasoare in Bacau. 

Pentru organizarea Turneului Final, 4 echipe si-au depus candidatura: CSS Bacau, CSS Pro-Volei Botosani, CSM Power Volei Baia Mare si CSS Targoviste.

“La sala de sport din incinta Colegiul “Vasile Alecsandri” se va desfasura o grupa si cautam inca o sala pentru cea de-a doua grupa. Trebuie sa vorbim cu cei de acolo si apoi anuntam si cea de-a doua sala. Ne-am gandit la toate problemele inainte de a cere turneul. Avem sustinerea clubului, dar mai avem nevoie de ajutorul celor din jur. Ma bazez in principal pe ajutorul parintilor, organizatoric vorbind”  ne-a declarat Dumitru Matanie, antrenorul echipei bacauane de minivolei fete.

Bacauancele au un parcurs foarte bun in acest an de Campionat National de minivolei, acumuland maximum de puncte in faza grupelor, pierzand doar 3 seturi, cate un set in primele 3 intalniri din grupa, cu formatia CSS Buzau. Bacauancele au dominat categoric grupa si din faza semifinala, castigand toate cele 3 partide cu scorul de 3-0.

Iata componenta celor doua serii din faza finala:

Seria I: CSS Bacau, CSS Targoviste, ASC Juvenil LPS Brasov, CSS Lugoj.

Seria a-II-a: CSS 5 Bucuresti, CSS Bzau, CSM Power Volei Baia Mare, CSS Pro-Volei Botosani.

Despre grupa din finala antrenorul formatiei bacauane a precizat: “”Toate cele 3 echipe care sunt la noi in grupa au fost si anul trecut la Turneul Final. Au un plus de experienta chiar daca nu sunt toate fetele de anul trecut. Ar fi fost si pentru noi mai bine daca eram prezenti in anii trecuti pentru ca una e sa joci in prima faza si alta in Finala. E o oportunitate pentru fete ca Turneul Final se joaca la Bacau. Avem fete in an terminal la minivolei si cunoscand terenul e o sansa in plus sa-si arate valoarea.”

Turneul Final de minivolei fete se va desfasura in perioada 15-17 mai.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org