W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Cupa 1 Decembrie, handbal feminin: Campioanele mondiale au pierdut in fata Danemarcei

Cupa 1 Decembrie, handbal feminin: Campioanele mondiale au pierdut in fata Danemarcei

romania handal feminin under 19 Tricolerele au pierdut ultima partida a Cupei “1 Decembrie”, nordicele impunandu-se la limita, 33-32 (19-17).

Romania  a organizat un turneu de pregatire intertari, campioanele mondiale la junioare disputand primele meciuri la nivel de tineret.

Atat Romania cat si Danemarca s-au impus in primele doua jocuri ale acestui turneu, iar pe 6 decembrie cele doua formatii s-au intalnit “acasa” la Bianca Bazaliu.

Jocul din Slatina avea sa fie un test edificator la ce trebuie lucrat pe viitor, danezele dand o replica foarte serioasa tricolorelor. Nordicele au folosit o aparare avansata, vechea problema a nationalei Romaniei atat la masculin cat si la feminin, danezele avand doua goluri avantaj pe tabela dupa primele 30 de minute de joc. Insa cea mai spectaculoasa actiune a jocului a avut loc la finalul primei reprize, cand Bianca Bazaliu a reusit o executie antologica de la 9 metri, o aruncare decisiva, in forta, la coltul scurt.

In repriza secunda, Romania a marcat mai ales prin patrunderi sau aruncari de la 7 metri, in timp ce danezele au dat impresia ca pot inscrie cand doresc in fata unei defensive pe linia de 7 metri. Totusi tricolorele nu renunta la lupta, danezele marcand doar doua goluri in ultimele 10 minute de joc, dand posibilitate gazdelor sa se apropie la doar un gol diferenta. Romania are aceeasi situatie ca in prima repriza, o aruncare de la 9 metri la ultima actiune de joc, dar Bianca Bazaliu nu mai marcheaza, desi mingea a sters bara transversala.

Asadar o prima infrangere pentru Romania dupa cucerirea titlului de campioana mondiala de handbal junioare, un test util totusi in fata unei nationale ce a speculat deficientele noastre in ofensiva, practicand o aparare avansata, incomoda tricolorelor.

Romania: Alexandra Prodan, Madalina Ion – Andreea Corban, Iulia Andrei (1 gol), Alexandra Dindiligan,  Sonia Seraficeanu (3), Florentina Craiu, Sonia Vasiliu, Loredana Vartic, Cristina Laslo (1), Bianca Maria Bazaliu (13), Daniela Corban (4), Lorena Ostase (5), Anca Polocoser, Elena Dache, Florenta Ilie, Alexandra Carasol (5). Antrenor principal: Aurelian Rosca; Antrenor secund: Gavril Kozma.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org