W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Reportaje » Exclusiv! Shota Tevzadze: “Iubesc publicul bacauan si inteleg pasiunea lor”

Exclusiv! Shota Tevzadze: “Iubesc publicul bacauan si inteleg pasiunea lor”

Shota Tevzadze Dupa 6 ani petrecuti la Stiinta, Shota Tevzadze a revenit in Bacau, de aceasta data din postura de adversar. Iata ce ne-a declarat portarul georgian, in exclusivitate, dupa jocul castigat sambata seara de HC Odorhei cu scorul de 23-20:

Jurnalsportiv: - Cum a fost reintalnirea cu Bacaul?

Shota: -Bineinteles ca a fost emotionanta. Am petrecut aproape jumatate din cariera mea la Bacau, 6 ani de zile. Am fost emotionat pozitiv, cu spectatorii si dupa meci cu colegii mei. Ne-am intalnit dupa meci si sincer, mi-a fost dor de ei. Am multi prieteni in Bacau si din echipa si din oras. Am multe amintiri frumoase.

Jurnalsportiv: – Ce poti spune despre jocul de sambata?

Shota: -A fost un meci echilibrat. Au condus ei, apoi noi, au fost si multe goluri frumoase si parade ale portarilor. A iesit un meci frumos, dar spre sfarsitul meciului cred ca noi am fost mult mai concentrati. Consider ca noi avem jucatori cu mai multa experienta. Din punctul meu de vedere asta a fost cheia jocului.

Jurnalsportiv: – E o revansa, o determinare aparte cand joci impotriva fostei tale echipe?

Shota: – Revansa nu (spus categoric). Revansa inseamna cand vrei sa arati ceva, sa demonstrezi ceva. Cred ca in perioada petrecuta in Bacau am aratat ce puteam la echipa. Pentru mine a fost o etapa a campionatului, am fost concentrat pentru victorie ca pentru orice alt joc.

Jurnalsportiv: – Si la Odorhei este o atmosfera placuta si la Bacau. Crezi ca este un impuls pentru jocuri mai reusite cand publicul este asa exuberant?

Shota: – Atmosfera face si motivatia, cel putin pentru mine. Atmosfera a fost extraordinara la Bacau. Bine, stiam acest lucru din timpul petrecut in acest oras. Bacauanii inteleg handbalul si asta este foarte important. Iubesc publicul bacauan si inteleg pasiunea lor.

Jurnalsportiv: – HC Odorhei este pe primul loc si chiar joaca bine in acest sezon. Ce obiectiv aveti in acest an?

Shota: – Suntem pe un drum bun dar obiectivul nostru este sa castigam fiecare meci. Cu acest sistem competitional fiecare echipa are sansa ei, chiar si cea de pe locul 8. Trebuie sa fim concentrati la fiecare meci, asa vine si succesul.

Jurnalsportiv: – Te-ai bucura daca ai intalni in playoff echipa din Bacau, chiar daca este pe locul 7?

Shota: – (Rade) Bacaul nu are echipa slaba. Chiar daca sunt si jucatori tineri, ii cunosc pe fostii mei colegi, ei tot timpul sunt determinati, mai ales acasa. Ar fi totusi frumos sa reintalnesc clubul la care am jucat 6 ani de zile.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org