W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Indian Wells: Simona castiga primul trofeul Premier Mandatory dupa o lupta a nervilor tari cu Jelena Jankovic

Indian Wells: Simona castiga primul trofeul Premier Mandatory dupa o lupta a nervilor tari cu Jelena Jankovic

simona halep jelena jankovic Simona Halep si Jelena Jankovic au oferit un meci spectacol in finala BNP Paribas Open, disputata la Indian Wells, partida avand numeroase rasturnari de situatii si de scor.

Simona a intrat mai greu in meci, pierzand primul set cu 6-2. Romanca parea sa aiba dificultati si in cel de-al doilea set, fiind condusa cu 3-2, iar Jelena Jankovic avea si serviciul in urmatorul ghem. A urmat apoi un thriller in tenis, cu dese rasturnari de scor. Halep egaleaza la 3 cu break castigat la zero, sarboaica face rebreak-ul dar Simona castiga din nou pe serviciul adversarei, egaland la 4, ultimul punct fiind un lung de linie dupa un punct disputat, ce a surprins-o pe sarboaica.

Rasturnarile de scor nu s-au oprit aici, sarboiaca face din nou break avand 5-4 si servind pentru meci. A urmat apoi un moment putin confuz, Jelena fiind totusi nesigura, solicita sprijinul antrenorului. A urmat un schimb de replici putin neobisnuit, sarboaica solicitand de la antrenorul sau informatii clare pe care acesta nu a reusit sa i le furnizeze. Jelena a intrat crispata in ghem, iar Simona face break-ul, pentru 5-5. Mai mult, romanca a fost pe val, castigand urmatoarele doua ghemuri si implicit setul cu 7-5, ducand astfel partida in set decisiv.

Setul 3 s-a asemanat cu cel secund, Jankovic conducand cu 2-1 si 3-2 cu ghemuri castigate pe serviciul Simonei. Dar Simona a aratat pofta de victorie a revenit in stilul caracteristic si s-a distantat la 5-3 servind si pentru meci. A mai fost inca un break al partidei, Jankovic avand apoi sansa sa egaleze la 5. Simona a aratat “sange rece” pe serviciul adversarei, aceasta facand si o dubla greseala la scorul de 0-30. Ultimul punct al intalnirii le-au gasit la fileu pe cele doua jucatoare, Simona castigand punctul de 6-4 si respectiv meciul dupa doua ore si 38 de minute de joc, pentru primul titlu “Premier Mandatory”.

Pentru aceasta performanta, Simona Halep va primi un cec valorand 900.400 de dolari si 1000 de puncte in clasamentul WTA.

Foto: Getty Images.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org