W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, National, Tenis » J.O. Rio 2016-Tenis: Florin Mergea si Horia Tecau au scris istorie!!! S-au calificat in finala olimpica la dublu masculin

J.O. Rio 2016-Tenis: Florin Mergea si Horia Tecau au scris istorie!!! S-au calificat in finala olimpica la dublu masculin

Florin Mergea Horia Tecau tenis Jocurile Olimpice Florin Mergea si Horia Tecau au asigurat Romaniei o noua medalie, calificandu-se in finala de dublu masculin, dupa ce au trecut in semifinala de perechea americana Steve Johnson/Jack Sock.

Baietii nostri au inceput foarte bine semifinala, conducand in primul set cu 3-0. Cu un joc precis la serviciu, Mergea si Tecau se impun in primul set cu 6-3.

Setul secund a fost mult mai echilibrat, cele doua echipe luptand de la egal la egal. La scorul de 5-5, baietii nostrii au reusit break-ul, iar Florin Mergea servea pentru meci. Cei doi romani au dat dovada de stapanire de sine si au castigat ghemul, impunandu-se in setul secund cu 7-5.

Asadar, Florin Mergea si Horia Tecau au trecut in semifinale de perechea americana, in doua seturi, dupa o ora si 15 minute de joc.

Baietii nostri au jucat precis, Horia Tecau si Florin Mergea completandu-se excelent. Perechea romana a asigurat Romaniei cea de-a doua medalie de la aceasta editie a Jocurilor Olimpice, fiind prima medalie olimpica obtinuta la tenis.

In finala programata vineri, Mergea si Tecau vor juca impotriva castigatoarei din intalnirea Rafael Nadal/Marc Lopez -Daniel Nestor/Vasek.

Bravo baieti!!! Suntem mandri de voi!!!

Foto: captura TVR

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org