W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Baschet, Locale » Mini/Baby Baschet: Jocuri reusite pentru CSS Bacau la “Cupa Prieteniei 2014″

Mini/Baby Baschet: Jocuri reusite pentru CSS Bacau la “Cupa Prieteniei 2014″

cupa prieteniei mini si baby baschet bacau 2014 Sambata, 18 octombrie, in sala de sport din incinta Colegiului Vasile Alecsandri, CSS Bacau si CSS LPS Focsani au jucat doua partide de mini (an nastere 2004), respectiv baby baschet baieti (nascuti in 2005-2006,2007), in cadrul competitiei amicale Cupa Prieteniei 2014.

Micii baschetbalisti bacauani, antrenati de Mihaela Tepes au aratat ambitie in cele doua partide disputate, reusind doua victorii la scor. Mai mult decat diferenta de pe tabela a contat dorinta micilor jucatori, care s-au bucurat la fiecare cos reusit. La sfasitul celor doua partide, ambele formatii au primit in mod egal diplome, medalii si cate un trofeu de participare.

“Sunt mandra si foarte multumita de evolutia lor. In perioada aceasta pot spune ca implinim un an de cand am format aceasta grupa. Sunt progrese remarcabile si ma bucur ca le vad si parintii, care sunt alaturi de mine. Le multumesc pentru sprijinul lor. Vreau sa le facem si noi o vizita celor de la Focsani, cat de curand. O sa mai participam la un turneu la Iasi organizat in 3 etape in luna decembrie. Cu aceste doua grupe, 2004 si 2005-2006, si vom participa la Campionatul National ce va avea loc la sfarsitul anului scolar” ne-a declarat doamna antrenoare Mihaela Tepes.

Mini baschet (copi nascuti in 2004): CSS Bacau- CSS LPS Focsani 63-12

Baby baschet (2005-2006): CSS Bacau – CSS LPS Focsani 45-9.

Antrenori: Miahela Tepes (CSS Bacau) si Dondoi Catalin (CSS LPS Focsani)

Cupa Prieteniei, competitie amicala, a fost organizata de Mihaela Tepes, in colaborare cu Sorin Butnaru. De mentionat ca diplomele si cupele oferite celor doua echipe la sfarsitul competitiei au fost achizitionate cu sprijinul parintilor.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org