W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, Volei » ONSS, Monica Resmerita – C.N. “Gheorghe Vranceanu”: “Va veni si randul nostru sa ajungem la faza nationala”

ONSS, Monica Resmerita – C.N. “Gheorghe Vranceanu”: “Va veni si randul nostru sa ajungem la faza nationala”

ONSS Gheorghe Vranceanu volei fete licee Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” Bacau participa la mai multe competitii sportive din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, iar ultima “isprava” este calificarea la faza zonala de volei feminin licee. La sfarsitul saptamanii trecute, echipa pregatita de Monica Resmerita a obtinut doua victorii din doua partide la faza judeteana de la Onesti, asigurandu-si astfel prezenta la faza zonala, care se va disputa in acest an la Botosani.

  In fata echipei onestene, fetele de la “Vranceanu” au obtinut o victorie rapida in doua seturi, adevaratul test fiind impotriva Colegiului National Pedagogic “Stefan cel Mare” din Bacau, echipa formata si din jucatoare cu certe calitati individuale. Jocul a fost tensionat, cu multe faze spectaculoase, echipa din “Vranceanu” reusind victoria in doua seturi, ambele incheiate la 18.

Despre acest eveniment, doamna profesoara Monica Resmerita ne-a declarat: “La inceputul saptamanii trecute aveam temerile mele pentru ca nu aveam lotul complet. Alexandra Dediu urma sa mearga la olimpiada de limba engleza si recunosc ca am insitat sa vina cu noi pentru ca aveam nevoie de ea. M-am bazat foarte tare pe inteligenta, atitudinea si determinarea lor, pe care am constatat-o vineri la sedinta tehnica de final. Am plecat cu convingerea ca putem sa castigam.”

Gheorghe Vranceanu volei feminin ONSS Colegiul bacauan repeta aceasta performanta in ultimii ani si datorita unui echipe talentate, care are in componenta si jucatoare la clubul CSS Bacau. Despre fetele sale, doamna profesoara a avut doar cuvinte de lauda: “Imi cunosc foarte bine fetele. Stiu cat de inteligente sunt ele. De asemenea, stiu sa se mobilizeaza foarte bine, chiar daca sunt sub presiune. Plecam si anul acesta la zona cu aceeasi determinare si am nadejdea ca o sa spargem gheata. Va veni si randul nostru sa ajungem la faza nationala. Ele chiar merita acest lucru, muncesc si isi doresc foarte mult victoria. Au toate calitatile necesare. Pe langa performantele scolare pe care le au, fetele sunt implicate in multe activitati extrascolare ce au legatura cu sportul. Multe dintre ele fac parte si din alte echipe reprezentative ale scolii: Anca Tocila (handbal si atletism), Madalina Boboc (atletism), Alexandra Bacoiu (atletism) si, bineinteles, Ioana Sentes, care e intotdeauna cu sufletul alaturi de noi, chiar daca se pregateste pentru Facultatea de Medicina. Ele nu isi neglijeaza nici scoala si au rezultate foarte bune la toate disciplinele. Noi chiar suntem o echipa, ne incurajam si suntem unite. Sunt tot timpul alaturi de ele, pun suflet in ceea ce fac, asa cum fac si ele. Sunt mandra de fetele mele!”

Ghierghe Vranceanu volei feminin licee Doamna profesoara Monica Resmerita nu se ocupa doar de echipa de volei fete: “Ma ocup si de echipa de majorete (liceu si gimnaziu), de echipa de handbal fete (liceu si gimnaziu), dar si de echipele de atletism ale scolii (baieti si fete). Pe langa competitiile din cadrul ONSS, noi mai avem si alte competitii. Mai avem un proiect in desfasurare cu Colegiul National Unirea Focsani, este un parteneriat intre cele doua licee. De regula, ne intalnim de doua ori pe an. Odata mergem noi la ei, in toamna, si ei vin la noi in aprilie, de ziua Colegiului nostru. Acest proiect se bazeaza pe competitii sportive si intre elevi, dar si intre profesori. In fiecare an venim invingatoare si de la aceste competitii sportive, in special la volei, dar si la handbal.”

Colegiul National “Gheorghe Vranceanu” va participa si la urmatoarele competitii din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar: cros (in martie) si pentatlon (aprilie).

Lotul echipei de volei feminin a Colegiului National “Gheorghe Vranceanu” Bacau: Ioana Sentes (capitan), Alexandra Bacoiu, Madalina Boboc, Alexandra Dediu, Isabela Demsa, Andreea Gherasim, Anca Tocila, Miruna Carlan. Profesor: Monica Resmerita.

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org