W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Luminita Ifrim, C.N. “Dimitrie Cantemir” Onesti: “Sunt foarte incantata de elevele mele”

Luminita Ifrim, C.N. “Dimitrie Cantemir” Onesti: “Sunt foarte incantata de elevele mele”

dimitrie cantemir  onesti volei feminin licee Sambata, 30 ianuarie, la Onesti a avut loc faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar de volei feminin Licee. Onestiul a fost reprezentat de Colegiul National “Dimitrie Cantemir”, fiind castigatoarea fazei locale. Desi elevele pregatite de Luminita Ifrim au pierdut ambele meciuri de la faza judeteana, merita mentionat faptul ca echipa onesteana a reusit cateva actiuni spectaculoase, practicand voleiul cu zambetul pe buze.

“Competitiile noastre pe plan local au loc intre noi si Moisil. Sunt competitii deosebite cu copii deosebiti. Mi-a placut foarte mult meciul de la faza locala. Eu fac antrenamente ca profesor de educatie fizica in timpul orelor de curs si sunt foarte incantata de elevele mele. Ele vin la antrenamentele mele cu foarte multa placere. Nu reusesc sa vina la alte antrenamente suplimentare pentru ca sunt niste copii foarte bine pregatiti. Apropo de acest aspect, avem in teren o fetita, Diana Prisecaru, care a intrat la noi la liceu cu 10 pe linie. Sportul se imbina intotdeauna bine cu toate metodele de educatie, Sunt foarte incantata de atitudinea lor din teren. Este foarte important ca stiu sa se comporte si nu cedeaza niciodata” ne-a declarat doamna profesoara de educatie fizica, Luminita Ifrim.

Iata si impresiile a doua jucatoare, singurele care au mai practicat acest sport de la echipa onesteana:

Otilia Apreotesei  Otilia Apreotesei: “Aceasta experienta pentru noi a fost foarte frumoasa. In primul rand, nu ne-am asteptat sa ajungem la faza judeteana, a fost o surpriza. Eu spun ca a fost bine tinand cont ca noi nu facem volei de performanta. Am avut 7 antrenamente impreuna. Doar eu si cu Paula (Cadar) am mai facut volei. Adversarele mi s-au parut foarte bine pregatite si foarte inteligente, ma refer la fetele de la Vranceanu. Am observat ca fetele de la Pedagogic nu sunt foarte inteligente, in schimb au avut bine pregatita tactica de joc. O sa ne pregatim din timp si o sa facem mai multe antrenamente pentru competitia ONSS de anul viitor. Ne descurcam si cu scoala, dar e mult mai bine cand facem si antrenamente. Atunci cand faci un sport si scoala in acelasi timp ai mai multa energie.”

Paula Cadar Paula Cadar (capitan de echipa): “Ne-am simtit bine, pentru noi a fost o experienta placuta. Atmosfera de la antrenamente a fost mult mai degajata ca la meciuri. Am fost constiente ca nu vom merge mai departe, dar ne-am prezentat. Totusi, am incercat sa dam tot ce putem si credem ca ne-am miscat bine, tinand cont ca fetele noastre nu au mai jucat in campionate si erau mai crispate in teren. ”

 Lot C. N. “Dimitrie Cantemir” Onesti: Paula Ramona Cadar, Raluca Andreea Tabarcea, Otilia Evelina Apreotesei, Adelina Aron, Ioana Glica, Diana Prisecaru,  Madalina Mardare. Profesor: Luminitia Ifrim.

Faza judeteana a fost castigata categoric de echipa Colegiului National “Gheorghe Vranceanu”, care s-a impus in ambele meciuri disputate.

 

Etichete:, , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org