W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, International, J.O. de Iarna PyeongChang 2018 » PyeongChang 2018:OAR-Germania, in finala olimpica de hochei masculin

PyeongChang 2018:OAR-Germania, in finala olimpica de hochei masculin

Germania hochei masculin Selectionata olimpica a sportivilor din Rusia (OAR) a trecut in semifinale de Cehia, in timp ce Germania (foto) a reusit inca o surpriza la aceasta Olimpiada, trecand in penultimul act de campioana olimpica en-titre, Canada.

In prima semifinala, selectionata olimpica a sportivilor din Rusia a intalnit Cehia, echipa ce eliminase in sferturi Statele Unite ale Americii. Dupa o prima repriza anosta, rusii au reusit sa marcheze doua goluri in doua minute in repriza secunda. Golul 3 a venit pe final de joc, rusii profitand de faptul ca nationala Cehiei a scos portarul pentru a introduce un jucator de camp.

Cehia – OAR   0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

N. Gusev ’27:47, V. Gavrikov ’28:14, I. Kovalchuk 59:39

Cea de-a doua semifinala a fost mult mai spectaculoasa, cu revelatia acestei olimpiade, Germania, dand o replica neasteptata Canadei.

Nemtii au deschis scorul in prima repriza, profitand de o dubla eliminare in tabara adversa. Gluma s-a ingrosat in repriza secunda, cand Germania s-a distantat la 3-0 si 4-1, profitand de greselile copilaresti ale campioanei en-titre. Canada a incercat revenirea in repriza a treia, a marcat de doua ori, dar nu a reusi si golul egalizator. Germania obtine o victorie istorica si se califica in premiera in finala olimpica de hochei pe gheata.

Canada – Germania   3-4 (0-1, 1-3, 2-0)

G. Brule ’28:17, M. Robinson 42:42, D. Roy 49:42 – B. Macek ’14:43, M. Plachta ’23:21, F. Mauer ’26:49, P. Hager ’32:31

Finala dintre OAR si Germania va avea loc duminica dimineata, incepand cu ora 6:00, evenimentul fiind transmis in direct pe Eurosport 1.

Foto: Maddie Meyer/Getty Images

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org