W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, Volei » Volei cadete Seria A: CSS Buzau – CSS Bacau 0-3

Volei cadete Seria A: CSS Buzau – CSS Bacau 0-3

CSS Bacau volei cadete Duminica, 24.11.2013, cadetele de la CSS Bacau au disputat cea de-a patra partida in Seria A, in deplasare la formatia CSS Buzau, elevele antrenate de Traina Snel obtinand victoria cu 3-0 (25-10 , 25-15, 25-17).

Bacauancele au condus cu 5-0 in primul set, au fost egalate la 5, dar formatia bacauana si-a intrat in ritm, castigand setul cu 25-10. Si actul secund a revenit oaspetelor, gazdele fiind mai periculoase in cel de-al treilea set, cand au condus cu 16-14. Finalul de meci a apartinut formatiei bacauane, care a castigat setul cu 25-17, obtinand astfel cea de-a treia victorie in 4 meciuri disputate in aceasta grupa.

Jocul de azi a fost unul mult asteptat dupa infrangerea cu LPS Piatra Neamt, intrucat am dorit sa aratam ca suntem o echipa unita si dupa o infrangere ne mobilizam si mai mult. C.S.S. Buzau este o echipa cu voleibaliste de la minivolei pana la varsta maxima admisa si pot spune ca au un serviciu bun iar jucatoarele se misca destul de bine la preluare. Cu toate astea, nu ne-au pus mari probleme si am reusit sa ne desprindem usor. Antrenamentele din aceasta saptamana au fost unele foarte intense si rezultatele s-au vazut. Daca vom continua sa ne facem treaba precum azi, si chiar mai bine, rezultatele vor fi promitatoare” a declarat tragatorul secund Rafaela Toma.

Urmatorul joc al bacauancelor va fi tot in deplasare, duminica – 8 decembrie, in compania formatiei CS Hasdeu Buzau.

CSS Bacau: Toma Rafaela, Bacoiu Alexandra (capitan), Demsa Isabela, Maftei Diana, Laura Pupaza, Stanciu Cezara, Nita Bianca, Cucu Alexandra, Sentes Ioana, Anghel Mara, Boboc Madalina. Antrenor: Snel Traian.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org