W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Volei feminin: A doua victorie in grupa pentru bacauance: CSS Bacau – LPS Unic Piatra Neamt 3-1

Volei feminin: A doua victorie in grupa pentru bacauance: CSS Bacau – LPS Unic Piatra Neamt 3-1

css bacau lps unic piatra neamt CSS Bacau a invins in cea de-a doua partida disputata in cadrul Campionatului National de volei divizia junioare. 

Duminica, 15 noiembrie, bacauancele au intalnit pe teren propriu formatia LPS Unic Piatra Neamt.

Pietrencele au inceput mai bine jocul, avand si 6 puncte avantaj (11-5). Cu doua blocaje consecutive realizate de ridicatoarea Isabela Demsa si cu servicii precise ale centrului Alexandra Cucu, gazdele revin in forta si trec in avantaj cu 14-12. S-a mers cap la cap pana la 18-18, apoi bacauancele au cateva atacuri inspirate si inchid setul cu 25-21.

Oaspetele au inceput mai bine si setul secund, dar de aceasta data bacauancele nu mai revin si pietrencele se impun cu 25-20.

Si in setul 3 formatia bacauana s-a vazut condusa pe tabela, cea mai mare diferenta de scor fiind de 6 puncte, 16-22. A urmat o revenire spectaculoasa a gazdelor, pe serviciul Madalinei Boboc, 23-22, dar echipa oaspete nu a cedat, avand o minge de set la scorul de 24-23. Bacauancele revin din nou, iar Karina Gorbe inchide setul la 26-24.

Actul 4 a fost dominat de echipa gazda, care se impune cu 25-18, obtinand astfel o victorie de 3 puncte. Formatia bacauana acumuleaza 6 puncte din doua partide, iar in urmatoarea etapa va intalni in deplasare formatia CSS Toplita.

CSS Bacau: Echipa de start – Isabela Demsa (capitan), Madalina Boboc, Cezara Stanciu, Karina Gorbe, Madalina Iacobita, Alexandra Cucu, Oana Popescu (libero). Au mai jucat: Alexandra Bacoiu, Rafaela Toma, Crina Birgu, Andreea Ghiurca, Alexandra Rauca (libero).

LPS Unic Piatra Neamt: A. Teleaga, I. Amariei, Andrada Cozma, D. Mares, A. Bulai, R. Closca, S. Sutan, Andra Cozma, A. Stan, M. Leonte, M. Poparda, S. Gafu.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org